Pane Rampasi, Vy nežijete v demokracii?

Vy nechcete žít v demokracii? Vy chcete zlikvidovat liberální demokracii? Vy chcete vylévat s vaničkou dítě? Já chci osobní svobodu s osobní odpovědností a obnovu naší liberální demokracie!

Nepovolil jste diskusi pod svým článkem, a tak se s Vámi musím vyrovnat jinak.

Vaše skepse je zrůdná! Pokud nedůvěřujete liberální demokracii, připravujete pro naše občany totalitu! Vy jste přesvědčen, že naši občané jsou idioti? Ano, vypadá to tak na první pohled! Ale my jsme tu pod tlakem ruské desinformační hybridní války, jejímž cílem je rozvrátit naši společnost, rozdělit nás ve dva antagonistické tábory. A Vy tou svojí skepsí tomu přispíváte! Zbytečně!

Naši občané potřebují výchovu pro svobodu s odpovědností a pro liberální demokracii. Mnozí z nás mají v naší postkomunistické zemi atakované ruskou hybridní válkou velmi deformované názory! Proto potřebujeme ve společenských vědách mentora, který nás bude k demokracii, svobodě a osobní odpovědnosti vychovávat. A tím je právě pro vynikající přístup k těmto otázkám naše veřejnoprávní Česká televize!

Ano, Vám, pane Rampasi, to připadá, že žijeme ve virtuální demokracii. Na jedné straně demokratické proklamace a na druhé straně žijeme v realitě, která je odlišná! Co pro to děláte, aby tomu tak nebylo? Pomlouváte demokracii jako institut! S vaničkou vyléváte dítě!

Ano, volili jsme za svoje zastupitele a představitele lidi bezcharakterní, kteří pohrdali pravdou, morálkou, úctou k druhému člověku, a kteří šli jen za svým byznysem. I z politiky si udělali byznys! I celé Česko jim slouží jako vlastní byznys! Celé Česko jsou ochotni zaprodat ve svůj prospěch za své provize!

Blíží se volby. Dnes už je v politice veliká řada politiků, kteří jsou skutečně ochotni, ne sobě, ale nám sloužit ve svých politických funkcích. Dokážeme si zvolit tyto čestné lidi, pravdivé, ochotné vést náš stát ve spravedlnosti, ve svobodě a liberální demokracii?

Pokud budeme my voliči pokorně usilovat o pravdu, úctu k druhému člověku, úctu ke spravedlnosti, budeme tyto lidi poznávat a volit je jako své zastupitele! A žádné ďábelské úsilí místní i zahraniční nás nepřemůže! Máme na to ještě pár měsíců!

MUDr. Bohumír Šimek

P.S. Ruská hybridní válka se netýká jen Vrbětic, vakcinace, ale i voleb!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumír Šimek | úterý 4.5.2021 20:03 | karma článku: 16,60 | přečteno: 540x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Politika a politikaření

17.5.2024 v 11:23 | Karma: 5,10

Bohumír Šimek

Ruská sekyra štěpí Česko

10.5.2024 v 21:13 | Karma: 31,06

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 21,46

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 24,55

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 39,01