Msta do politiky nepatří!

Máme mstivého prezidenta, který rozvrací bezpečnost našeho státu, a nyní máme zjevně i mstivého premiéra, který rozvrací naši ekonomiku. Oba rozvrací naši společnost.

Náš prezident je již dávno mstivý. Nemůže za to. Taková byla genese jeho osobnosti od dětství. Ale msta na nejvyšším politickém postu je velmi špatný rádce. Navíc je rusofil a obdivovatel Číny. Rusko a Čína jsou také mstiví. Asi si rozumí docela dobře.

Nyní usiluje o rozvrácení českých tajných služeb. Proč? Nejspíš proto, že mu brání v prosazení závislosti Česka na imperiálním Rusku, aby rozvrátil ekonomickou jednotu Evropské unie. Tajné služby již dávno trvale upozorňují na nebezpečí závislosti Česka na ruské benevolenci a na vysokou aktivitu ruských a čínských agentů u nás.

Náš prezident je nebezpečný tím, jak se vysmívá pravdě a úctě k druhému člověku, a jak se vysmívá soudním rozsudkům. A z druhé strany je prokázáno jeho porušování demokratické dělby moci jeho úsilím o ovlivňování soudů.

Náš prezident je nebezpečný svým pozitivním vztahem k prominentům komunistického režimu, které odměňuje významnými státními vyznamenáváními.

Náš prezident je nebezpečný narušováním naší společnosti tím, že odmítá jmenovat akademickou obcí vybranou vědeckou elitu do hodnosti profesora nebo vybranou elitu tajných služeb do hodnosti generála.

A nyní i předseda vlády rozvrací českou ekonomiku hlubokým zadlužováním země do budoucnosti a neřešením financování našich důchodců do budoucna. Máme to brát jako mstu za očekávanou jeho potenciální politickou ztrátu moci v příštích volbách? Dluhy se musí platit! Předseda vlády pod pláštíkem koronaviru likviduje drobné živnostníky podobně, jako je likvidovali komunisti po svém Vítězném Únoru. To, že je současná likvidace živnostníků tak vážná, jsem zatím netušil.

Předseda vlády nyní mění svoji hlasovací zvyklost, kdy místo hlasování podle koaličních dohod, prohlasovává svoje změny v zákonech s očekávaným potenciálním budoucím povolebním partnerem.

Msta v politice není dobrým rádcem!

..................................................................................

P.S. Likvidace našich živnostníků je tak nebezpečná, že Senát k posouzení Ústavnímu soudu dal rozhodnutí vlády o omezování prodejů vedoucí k diskriminaci maloprodejců, kteří nesmí prodávat své zboží ve svých malých krámcích, a které se prodává jen v supermarketech. Přitom každý soudný člověk ví, že kupce mohu podstatně lépe umravnit v dodržování antivirových praktik v malém krámku než v supermarketu. Proto by mne nepřekvapilo, kdyby někdo uvažoval o potenciálním, korupčním chování vládních úředníků.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumír Šimek | sobota 21.11.2020 19:51 | karma článku: 28,71 | přečteno: 990x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 20,54

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04