Mee too

Jsem trochu slabší v angličtině, ale přiznám se, že tato slova jsem si zpočátku překládal „Mně také!“ „Já chci také!“, ale vůbec jsem netušil, že někomu může jít o pravý opak. Jsem ze staré školy!

Fráňa Šrámek vnímal muže jako rozsévače a ctil ženské úrodné lány. A pořádný chlap není až tak běžné zboží. Milé dámy, nemůžete ho mít všechny! Nemůže vás všechny přitisknou k životu. Semenné schrány prostě nejsou bezedné. Semeno prostě dojde. A musí se vyrobit.

 

A tak jsem si myslel, že některá dáma chtěla rozsévače, chtěla přeskočit pořadník a on jí nedal. No to je přece urážka krásné dámy, že? A vůbec, nepomilovat lačnou ženu, není to hřích od takového chlapa? Není to k naštvání? Tak on mne nechce, jo? Já mu ukážu! A přihlásila se, že ji znásilnil. A je vymalováno!

 

A najednou to „Mee too“, „Mně také“ se začalo množit a řádní mužští dostávali pozvánky k soudu. Těžko soudit, co bylo mezi těmi dvěma. Nikdo u toho nebyl a ani corpus delicti po tom nezůstal. Avšak dobrý advokát té pohrdnuté ženě může zajistit docela dobré bydlo, že?

 

Neurážejte se hned. Já vím, že znásilnění není také až tak vzácné. A nemusí jít o válečná znásilnění, nebo celibátnická. Ošklivé je, když táta znásilňuje svoji dceru. Ale snad nejhnusnější je znásilňování malého dítěte! Každé znásilnění je fuj! Je to akt bez lásky a bez úcty k druhému člověku.

 

Ale jsou také ženy, které po chlapovi vyžadují znásilnění, alespoň náznak znásilnění, aby byly spokojené. Bez násilného přitlačení to není chlap! Slast se nedosaví. A teď mi vysvětlete, jak takový nezkušený chlapec má poznat, co ještě může a co už ne. Má to těžké! A to nechci mluvit o ženách, které z toho nemají potěšení, když je chlap při tom nemlátí. Ale to už je vyšší milostnická škola, pokud tomu dokáže chlap porozumět. Takovému je pak taková žena životně vděčná.

 

Jenže oni jsou dnes také ženské, které muže seřvou, když je gentlemansky pouští první do dveří. Ale to už se asi všichni shodneme, že to není normální.

 

A teď si představme toho nezkušeného chlapce, který vstupuje do života. Děvčata si stěžují, že se s nimi chlapci nechtějí milovat. Prý je pro ně jistější samoobsluha. To jste to děvčata dopracovala! Nevymřeme po meči?

 

Znásilňování je barbarské! Bez lásky a bez úcty k druhému člověku! Prevencí je výchova k pravdě a lásce od dětství. A rady maminek k dcerám: Když jdeš k chlapci do bytu, počítej s tím, že budete souložit. A když jdeš bez doprovodu s neznámým chlapcem do parku v noci, počítej se vším.

 

Pokud bude vítězit pravda a láska nad lží, sobectvím a nenávistí, pokud budeme děti vychovávat k úctě k druhému člověku, ubyde i znásilnění.

 

Autor: Bohumír Šimek | čtvrtek 16.2.2023 11:16 | karma článku: 24,12 | přečteno: 1008x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 20,53

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04