Křesťan a blížící se volby

Prý je Česko atheistickou zemí. Prý je na tom hůř než barbaři žijící na misijním území. Potřebujeme křesťanské misie nebo atheistické bijce usilující o likvidaci náboženství?

Komunisti nám po svém Vítězném únoru zcizili naše majetky a dnešní politici je neochotně částečně navrátili. Zcizili i majetky církví, užívali je a do jejich obnovy neinvestovali ani korunu. Církevní kulturu likvidovali a snažili se podmanit si církevní představitele. Některé bezdůvodně zavřeli do vězení, internovali a některé financovali pod přísným dozorem. Některé vyštvali ze země.

Církevní majetky komunistům přinášely ekonomický profit, pokud jim nezačaly padat na hlavu. Některé i rozstříleli. Využili, zneužili a rozbili! Kultura? Nekultura? Zbytečná veteš!

Po Listopadu byly majetky občanům částečně vráceny. S návratem církvím stát otálel. Církevní restituce? Proč? Jejich neřešení blokovalo legální chování obcí. Jak ještě dlouho bude stát odmítat odluku církví? Jak ještě dlouho chce mít financování církví pod svým palcem?

Až když začaly vznikat církve prohlašující své členy všechny za duchovní s nárokem na státní rentu pro každého člena, rozhodl se Petr Nečas již léta připravené restituce urychlit a dohodnuté církevní restituce se jal realizovat.

Tu se ozvali komunisti. Ti, kteří církevní majetky zcizili, využívali a zneužívali. Nač prý navracet vše, co bylo ukradeno? Zejména z toho, co stát odmítnul navrátit a má vracet ve formě peněz. Proč prý návrat zcizeného majetku nezdanit?

Z čistě lidského hlediska jde o barbarství! Z hlediska legislativního je to protiústavní počínání! Z hlediska politického jde o podlost! Komunistům to nevadí. Proklamují jediné: Zdanit! Ochotně se k nim přidávají sociální demokraté, okamurovci, babišovci a piráti. Ukradený majetek vracet jen částečně. Vracet, ale nechat si něco za nehty!

Věřící občan, který si váží poselství Ježíše Krista, který má úctu k Bohu, který má úctu k druhému člověku a k lidské svobodě, který si váží spravedlnosti a který si váží duchovního vedení, nemůže tyto strany volit. Pro mne jsou KSČM, ČSSD, SPD, ANO a piráti nevolitelní!

Autor: Bohumír Šimek | pátek 14.9.2018 17:51 | karma článku: 19,52 | přečteno: 472x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 20,34

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04