Komunisti jsou vlastizrádci?

Komunisti nám vládnou. To už ví každé malé dítě. Přes slábnutí jejich voličské základny vláda Andreje Babiše bez jejich souhlasu neprosadí nic! Připustili jste si tuto možnost v Listopadu před 30 lety?

Nyní komunisti odmítají schválit státní rozpočet, pokud výdaje na vyzbrojení naší armády nesnížíme o deset miliard korun. (Zdá se, že tentokrát místo komunistů pomůže Andreji Babišovi Petr Fiala s ODS.)

Již řadu let neplníme svoji povinnost vůči partnerům v NATO ohledně výdajů na armádu. Je to nekolegiální vůči partnerům v naší kolektivní obraně našeho státu, v obraně naší svobody a demokracie. A nyní komunisti místo navýšení požadují snížení peněz na armádu. Je tato nehoráznost tohoto požadavku vůči partnerům v obraně možná? 

Vždyť tento požadavek komunistů ohrožuje solidaritu členů NATO a naši bezpečnost. A to v době, kdy se nám tady podle opakovaných zpráv tajných služeb hemží ruští agenti, a opakovaně popsaná zpráva v různých médiích, včetně Respektu, že ruská hybridní válka s desinformačními zprávami u nás jede na plné obrátky.

Ve svém Vítězném Únoru komunisti provedli úspěšný puč na hranici demokratického systému za patronace Sovětského svazu a Josifa Visarionoviče Stalina. V současnosti se komunisti vlísávají do přízně Vladimíra Vladimíroviče Putina a ruského imperialismu. Komunisti nejsou jediní. Podobně se chová i Miloš Zeman!  Komunistická marx-leninská ideologie jde zjevně stranou. Jestliže komunisti podporují Putinům imperialismus, to vnímám jako odchýletí od původní ideologie. Angažují se v ruské hybridní válce na východě Ukrajiny. Soudruh Ondráček se nechá natočit jako delegát České republiky s uvítacími státními poctami pro Ruskou televizi. Neusilují komunisti o zopakování si úspěšného politického puče v naší republice? Ostatně již dnes nám určují politiku skrze Andreje Babiše! 

U nás existuje asi padesát proruských desinformačních serverů, které rozvrací naši společnost svými pomluvami a lží. Kdo tyto destrukční články rozesílá do společnosti? Podle mých osobních zkušeností to jsou především komunisti a okamurovci! Tím se podílí na ruské hybridní válce. Rozvrácení společnosti hybridní válkou se šetří vojenská technika i mužstvo. Podle počtu mailů obsahujících tyto fake news od komunistů a okamurovců, jsem si myslel, že těmto desinformačním zprávám věří třetina občanů, ale podle veřejnoprávních médií se zdá, že půjde jen o jednu desetinu společnosti. I tak je to nebezpečné! Nehraničí to s vlastizradou? Takto uvažovali o chování Miloše Zemana v této věci naši senátoři před několika lety!

.............................................................

Čtenáře ubezpečuji, že vše, co jsem napsal podle indicií nepotvrzených veřejnoprávní televizí nebo Respektem, jsem odstranil.

13/12-2020

MUDr. Bohumír Šimek

Autor: Bohumír Šimek | sobota 12.12.2020 14:20 | karma článku: 14,13 | přečteno: 242x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Právo veta v EU

2.6.2024 v 0:13 | Karma: 20,47

Bohumír Šimek

Co volíš?

30.5.2024 v 13:02 | Karma: 14,53

Bohumír Šimek

Petrohradský trolling

25.5.2024 v 11:50 | Karma: 20,69

Bohumír Šimek

Politika a politikaření

17.5.2024 v 11:23 | Karma: 14,57

Bohumír Šimek

Ruská sekyra štěpí Česko

10.5.2024 v 21:13 | Karma: 31,14