Funguje komunistická StB?

Zajímáš se, kteří členové bývalé státní bezpečnosti jsou stále nebezpeční pro naši republiku a kteří jsou již dnes pro nás zcela neškodní?

Tuto otázku si dnes klade každý myslící člověk, který to s naší zemí myslí dobře a kterému chování některých našich vlivných občanů, zejména některých politiků, není lhostejné. Nepochybuji o tom, že někteří členové bývalé StB jsou stále funkční a že se naši polistopadovou republiku snaží destabilizovat a rozvracet. Nejhorší je, že veliká část našeho obyvatelstva se nechává těmito lidmi ochotně manipulovat. Již dnes jde podle mých odhadů a indicií už nejméně o jednu třetinu naší společnosti.

Pozoruhodné je, že tito členové bývalé StB spolupracují s desítkami ruských serverů u nás fungujících a pilně pracujících ve smyslu hybridní války proti Evropské unii, proti NATO a proti USA. To jsou tři základní pilíře, které jsou jistou garancí stabilizace v Evropě.

Bdělý člověk si také všímá rostoucího počtu indicií ohledně naší komunistické strany, kterou již dnes vnímám jako součást těchto destruktivních sil. Podle mých osobních zkušeností to jsou u nás především komunisté, kteří také šíří štvavé, destruktivní články proti Evropské unii, proti NATO, proti USA a proti kapitalismu. A to přesto, že mnozí bývalí komunisté se stali těmi kapitalisty, a dnes nám ukazují svoji teorii v praxi a k dnešním dělníkům se chovají jako ti jejich zlí a bezohlední kapitalisté. Jakoby nám chtěli tu svoji komunistickou ideologii předvádět ve své zlovolné realitě.

Jen jedno nejsem schopen pochopit, proč stále více jsou ochotni sloužit ruskému imperialismu. Vždyť to si přece protiřečí s ideologií svých tří fousáčů zakladatelů. Jakoby zamrzli v tom stalinském socialismu, stávají se jakousi pátou kolonou Vladimíra Vladimíroviče Putina. Proč? Vždyť to nemá nic společného ani s třídním bojem, ani s bojem za práva dělnické třídy.

Vraťme se k problému: Jsou členové StB stále ještě nebezpeční pro naši svobodu a demokracii?

Po Listopadu byly mnohé doklady o činnosti StB usilovně likvidovány a jen částečně byly zachovány. Ti agenti StB, jejichž svazky byly převážně zlikvidovány, vstoupili do politiky, jsou dnes na nejvyšších postech a řídí chod této země. Důkazy chybí, zbývají jen nespolehlivé indicie. Jsou však i součástí vedení našich politických stran. Některé dokumenty byly u nás zlikvidovány, ale kopie v Kremlu nikdo nezničil. I pro toto svědčí jisté indicie. Opět zatím neprůkazné.

Některé svazky StB zlikvidovány nebyly. A na těchto občanech se naši lidé dokážou vyřádit. Indicie o kvalitní službě státu nikoho nezajímají. Jsou v seznamech? Jsou! A tak jejich úmysly nemohou být dobré!

A tak i z hlediska hodnocení jednotlivých osobních selhání zůstáváme věrně na pozicích komunistické demagogie. Kdo jednou selhal, je zrádce na doživotí. A celá jeho rodina s ním až do kolikátého kolena. Absolutně se nám vytratil kristologický přístup k životu: Zhřešil, litoval, vyznal, odčinil a je nadále zcela bez viny.

Je jisté, že parta fízlů StB stále drží pohromadě, že negativně ovlivňují naši společnost, že jsou trvalým rizikem pro náš stát, že nám mnozí stále vládnou. Někteří mezi námi si svoje úřady privatizují a bezostyšně podnikají na náš účet. I zde kolují jejich osobní agenturní čísla a jejich krycí jména. Ale i zde jednoznačné důkazy zcela chybí. A ti kdo ví, mají strach a nemluví. Ani soudy nám nedokážou říct pravdu.

A tak musíme užívat více svůj rozum, nenechat se rozeštvávat, naučit se každý z nás rozlišovat, co je pravda a co je podvod. Pro pravdivé informace je typická nevtíravost a úcta k druhému člověku. Pro hoax, fake news a šíření lží je typický hrubý slovník, agresivní jazyk a zejména typické štvaní nám dobře známé z éry komunistické. Proto se tyto lži tak dobře šíří především mezi škarohlídy a zlými lidmi zklamanými osudem, kteří se snadno nechají unést závistí a nenávistí. Navíc prakticky vždy obsahují výzvu k šíření.

Svoji budoucnost máme ve svých rukou, pokud budeme k řešení svých problémů používat více svůj rozum než vrtkavé emoce.

Autor: Bohumír Šimek | pátek 13.4.2018 22:50 | karma článku: 25,68 | přečteno: 697x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 20,53

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04