Co chceš? Anarchii? Totalitu?

Proč odmítáš vládu zvolenou ve svobodných, demokratických volbách? Stýská se ti po komunistech, po jejich fízlech poškozujících normální, solidní, pracovité české občany?

Současná doba mi připomíná dobu po druhé světové válce. Žijeme prošpikováni ruskými agenty a je mezi námi dost politiků ochotných nám vládnout za každou cenu bez ohledu na budoucnost státu. Je jim jedno, zda máme liberální demokracii, občanské svobody a právní stát. To nepotřebují! A záštita cizí velmoci jim nevadí.

 

Po druhé světové válce zde byla bída, nedostatek všeho a morální devastace. Pomocí kremelského režimu jsme zde zakázali všechny pravicové strany a otevřeli tak cestu anarchistické komunistické straně, která se stala stranou pro všechny, a která zde totálně uchvátila moc ve svém Vítězném Únoru v roce 1948.

 

Dnes není bída, dnes máme dostatek všeho, můžeme svobodně studovat, můžeme jezdit po celém světě, aniž bychom se museli upisovat ďábelskému režimu, jediné straně pro všechny a její tajné policii sloužící ruským tajným službám. Dnes nemusíme sloužit této straně, abychom mohli s protekcí pracovat, studovat nebo cestovat.

 

Dnes není bída, ale stále vyvoláváme pocity bídy, pocity strachu z neexistujících problémů. Demokraticky zvolenou vládu prohlašujeme za totalitní a nevážíme si občanských svobod a právního státu. Preferujeme autoritářské strany, které slouží svému guru a jdou za ním jako krysy za pištcem v Andersonově pohádce.

 

Václav Havel měl osobní zkušenosti s totalitním, komunistickým režimem. Věděl, že takový režim stojí na strachu, na lži, na závisti a nenávisti. Proto nám zanechal svoje heslo, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez poctivého vztahu k pravdě a bez úcty k druhému člověku není možná liberální demokracie, ani občanské svobody, ani právní stát!

 

A my jsme si do čela volili opakovaně soudy prokázané lháře budující mosty zpět do Kremlu, žijeme vzájemnou nenávistí a lží. Na pravdě nám nezáleží! Sloužíme falešným heslům, zatemňujeme občanům jejich mysl, když prohlašujeme demokracii za totalitu.

 

Také dnes lze vrátit naši společnost skrze autoritářské systémy k totalitě jedné strany. I tu kremelskou svrchovanost můžeme opět přijmout! Vše je k tomu připraveno! Ruské tajné služby a naše Putinova pátá kolona jsou připraveny. A už na tom pracují!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumír Šimek | pátek 1.3.2024 23:05 | karma článku: 35,19 | přečteno: 2466x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 20,54

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04

Bohumír Šimek

Zemědělci, pozor!

19.2.2024 v 16:07 | Karma: 23,80