V Evropě je fajn. Léky tu jsou zadarmo

To je názor utečence z Afriky v uprchlickém táboře v Calais. Stejně spokojeně se mohou cítit miliony imigrantů ve Velké Británii, Německu, Skandinávii. Vedle léků jim nezaslouženě padají do klína eura, jídlo, ubytování, ošacení.

Za evropským blahobytem táhnou podobně jako kdysi hordy zlatokopů za snem o claimech plných nugetů. V porovnání se sociální "džunglí", odkud přicházejí, jim musí milosrdná a lidumilná Evropa připadat jako ráj. 

Vzpomínám na jednu Romku, která na sociálním úřadě rozčileně namítala tamní pracovnici, ať ji nevykládá, že peníze pro ni nemají, když se dají vytisknout. Podobně jako Romce, tak i imigrantům by se těžko vysvětlovalo, že léky ani všechno ostatní, co rovněž dostanou, zadarmo nejsou, i když je nic nestojí. Platí je svými nemalými daněmi Evropané, kterým díky jim buď klesne životní úroveň, nebo se zvýší státní zadluženost a dopad postihne jejich děti a vnuky.

Co mohou Evropě negroidní typy z Afriky na oplátku dát? Podle vědeckých studií jsou oproti europoidnímu typu dominantnější a sebevědomější, i když pro to není z pohledu nároků civilizovaného světa opodstatnění, když jejich průměrné IQ je o cca 20 bodů nižší než Evropanů. Jsou agresivnější i promiskuitnější. Mají sklony ke kriminalitě. Vyskytují se u nich ve větší míře duševní choroby. Nejsou zvyklí si život dopředu naplánovat. Mají sklony k bezstarostnému žití ze dne na den. Nemají pracovní návyky a necítí odpovědnost za výsledky své práce.

Neméně závažnou otázkou je, jak zvládne jejich organismus, doposud zvyklý na skromné množství bio potravin z nedotčené přírody, nápor "chemie" obsažené ve většině potravin na pultech hypermarketů. Podle Listiny základních práv a svobod má každý právo na ochranu zdraví. Jak zvládnou eventuální nápor churavých přivandrovalců německé nemocnice? Jak k tomu přijde německý pojištěnec, až mu oznámí, že pro něj volné lůžko nezbývá?

Co nastane ve školách, až do jejich lavic zasednou děti neznající němčinu, ale dovolávající se výše zmíněné listiny, podle které má každý právo na vzdělání?

Na kolik přijdou německé sociální úřady výplaty podpor, když podle Základní listiny práv a svobod má každý, kdo je v hmotné nouzi, právo na takovou pomoc, která je nezbytná pro zajištění základních životních podmínek?

Jak zareagují statisíce ekonomických přivandrovalců na informaci, že budou postupně vraceni do domovských zemí?

Jak se bude postupovat u těch, kteří jsou bez identifikačních dokladů a nebudou chtít přiznat z jaké země pochází?

Jak se vyřeší základní problém odsunu spočívající ve faktu, že do Evropy denně přijde víc utečenců bez práva na azyl, než jsou existující přepravní kapacity na jejich vystěhování?

Kolik se jich sem ještě navalí, než EU pochopí, že neřeší několik milionů utečenců , ale příval několika desítek a možná stovek milionů imigrantů?

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Štěpán Bicera | úterý 10.11.2015 11:49 | karma článku: 40,53 | přečteno: 1665x