Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DA

D68a95v23i62d 15A10d83l40e37r

10. 11. 2015 23:19

Pěkná snůška tupého rasismu, Bicero. Jak článek, tak vaše diskusní příspěvky.

Nedávno jsem seděl v hospodě se dvěma mladými muži, černými jak bota, jeden byl za Ghany a druhý z JAR. Mluvili plynně anglicky a francouzsky, česky slušně. Měli smysl pro humor. A takového strejce odněkud ze Soběslavi, jako jste vy, převyšovali tak asi 100x ve všech ohledech.

Mimochodem, víte, že je vědecky dokázáno, že starší pánové, kteří se fotí na klíně se psem, případně s terčíkem za hlavou, mají mimořádně podprůměrné IQ?

1 3
možnosti
Foto

pusťte si scénku s Holzmannem,;-D;-Dabyste pochopil co je průměrné IQ. Pokud ho mají o 20 nižší než je průměr Evropanů neznamená, že se nemůže střetnou hloupý Evropan s geniálním Afričanem. Nižší negroidní průměr jen způsobí, že na 20 Evropanů s IQ 130 připadá jeden Afričan a o tom to je.

1 0
možnosti
LN

..ano máte pravdu... a ani nevím proč...vybavil se mi citát ze seriálu "Návštěvníci"...."Platí se flaškama...8-o...!"

1 0
možnosti
JL

To, jak autor argumentuje u charakteristiky Afričanů, připomíná německé rasisty a asi i názory amerických bělochů na své černošské spoluobčany, které pochytali v Africe a přivezli si je na bavlníkové plantáže, nebo je odkoupili od jiných bílých otrokářů ;-).

2 1
možnosti
Foto

to jsou fakta a žádný rasismus. Stačí se na černošské imigranty podívat. Vnímavým lidem je dána schopnost odhadnout inteligenci ostatních a ručím za to, že ti kteří se sem valí by v testech IQ měli hodně práce aby dosáhnuli na 80. Že nejsou agresivnější než Evropané? Koukněte na záběry z USA, když někde demonstrují. O promiskuitě jasně hovoří statistiky. Černé otroky odkupovali od černošských náčelníků jiných kmenů, kteří je pro bělochy chytali a prodávali.

4 1
možnosti
Foto

Prchají před problémy, které si ovšem přinášejí s sebou.

Staré psy novým kouskům naučit nelze. Tečka.

2 0
možnosti
Foto

prchají před problémy, které si sami způsobili. Afriku je třeba v jejich zájmu lidsky kolonizovat, jinak se nezkultivuje.

3 0
možnosti
AZ

A22l92e69š 13Z97í47t66e73k

10. 11. 2015 12:44

Článek není špatný, ale mnoho "sluníčkářů" ho nepochopí. Kdo vůbec jsou sluníčkáři, kteří podporují migraci a tím se spolupodílejí na trestné činnosti - nelegálnímu převaděčskému obchodu? Kdo ví. Ty co znám, jsou mdlého rozumu, nevzdělaní, bez zkušeností a v běžném životě nemají za nic odpovědnost. Jen moralizují, poučují a vykřikují. Například komentář níže. Když pominu pravopisné hrubky, tak paní nepochopila, že opravdu existují srovnávací vědecké studie, kde se zkoumají různé projevy, možnosti a vlastnosti různých lidí tohoto světa dle příslušnosti k nějakému etniku (která mají i například jinou barvu kůže - já mám bílou a jsem běloch). Měla by si tyto vědecké studie přečíst. Nemají nic společného s rasismem, pouze konstatují stav. Konstatují například to, že běženci směřující nyní do Evropy mají převážně R-životní strategii oproti naší K-životní strategii. To určuje, že se nikdy nebudou a nemohou integrovat. Díky tomu budou frustrovaní a budou své hostitele nenávidět. Nevznikne z toho nic sluníčkového, ale katastrofa. Ale to chápe vzdělaný a inteligentní člověk a chápe, že to nemá s rasismem nic společného.

14 0
možnosti
JP

Diskriminace evropských domorodců je zřejmá. Ve kterém obchodě dostanete rohlík zadarmo ? A Lidskoprávníci mlčí !

4 0
možnosti
JM

Kdyby se alespoň s tím snižováním financování na úkor "uprchlíků" začalo u neziskovek, úředníků a nezaměstnatelných. Jenže jak známe naše politiky, začnou z druhé strany - školství, zdravotnictví a důchodci.:-P

9 0
možnosti
ZB

Vážený pane , slovo rasismus Vám zřejmě nic neříká. Srovnávat lidi, dle typů podle barvy kůže je absurdní . Jejich vědomosti a náhled na svět jsou formovány různými vlyvy ( hlavně sociálně ekonomickými a kulturními), ale barva kůže to rozhodně není. Udivuje mě, s jakým souhlasem se Vaše názory setkávají v ČR 21. století.

1 24
možnosti
JM

Jenže autor má naprostou pravdu. Zkuste si přečíst:

http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Tabu_v_socialnich_vedach-Petr_Bakalar.pdf

Nebo se podívejte do téhle mapy:

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=2812

Po prostudování můžete napsat, co autor napsal špatně. ;-)

10 0
možnosti
ML

Jak pravil klasik, zdroje jsou, nebo to byl socdemák?

0 0
možnosti
VT

Ano,tyto otázky si dáváme my z podhradí.Bohuzel nase elity jsou bezstarostní a jejich "Wecome" je z mého pohledu likvidacní pro starousedlíky.Dokud nemci neodvolají mutter Angelu,situace se nezlepsí.Toto je můj názor,nikomu ho nevnucuji.

3 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik