Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Střelba v masážním salonu v Atlantě

Řekne se, střelba v masážním salonu, ale jaké masáže se tam asi provozovaly? Robert Aaron Long, muž, který střílel, se přiznal, že je závislý na sexu a ze své závislosti viní tyto masážní salony....

Jednadvacetiletý Robert Aaron Long vešel v uterý 16.3. do masážního salonu ve městě blízko  Atlanty, Cherokee County, kde zastřelil pět lidí. Potom R. Long jel do druhého masážního salónu, který byl přímo v Atlantě, a tam zastřelil další čtyři lidi. Devět lidí zemřelo.

Rober Long je obviňován ze zastřelení dvou bělochů, jednoho  hispánce a šesti asijských žen. Z těchto šesti žen, podle jihokorejské vlády, byly nejméně čtyři z nich korejky. Policie R. Longa chytila během několika hodin.

Policejní tisková konference ze dne 17. 3. 21 vysvětluje, co se stalo:

"Podezřelý. Robert Long, převzal odpovědnost za střelby, jakmile jsme s ním zahájili rozhovor. Říká, že jeho jednání nebylo rasově motivované. Podle jeho slov, podezřelý má problém, který nazývá: závislost na sexu. A masážní salony vidí jako pokušení, a proto je chtěl eliminovat."

Tucker Carlson 3/18/2021:

Policie Roberta Longa dlouze a podrobně vyslýchala a zopakovala to, co jste právě slyšeli.  Long se k těmto zločinům okamžitě přiznal,spáchání několika vražd je trestný čin smrti ve státě Georgia. Popřel jakoukoli rasovou motivaci. Policie nám sdělila, že R. Long má závislost na sexu a problém s pornografií. Proto se snažil vystřílet masážní salony, aby eliminoval své vlastní pokušení je navštívit. Policie zatkla Longa, který mířil na Floridu, kde se chystal zavraždit více lidí ze sexuálního průmyslu.

Následujícího dne vyšly najevo informace, které potvrzovaly příběh, ke kterému se Long přiznal. . Muž jménem Tyler Bayless řekl, že v minulém roce sdílel pokoj s R. Longem v rehabilitačním zařízení v Georgii. Bayless tam byl pro drogy, ale Long tam byl pro sexuální závislost.

„Bylo to něco, co by ho absolutně mučilo ..., že masážní salony jsou výslovně zřízovány za účelem sexuálních služeb,“ řekl Tyler Bayless.

Tucker Carlson opět:

Toto jsou fakta, která jsme slyšeli a poctivý reportér by se jimi měl řídit. Vypadá to, že Robert Long byl velice naštvaný a jeho obsedantní a násilné chování je příčinou, proč zastřelil devět lidí. Je to smutné, protože víme, že stále více Američanů bojuje s duševní nemocí. Sexuální závislot je vážná závislost a neměli bychom ji přejít s humorem. Měli bychom se zeptat, proč je prostituce v Atlantě tolik propagována? 

Výpisy firem Google ukazují více masážních salonů v Atlantě než prodejen Starbucks. Kdo na těchto místech pracuje a za jakých podmínek? Na to není těžké odpovědět. Wikipedia má celý záznam o obchodování s lidmi ve státě Georgia. Podle ministerstva spravedlnosti je Atlanta hlavní místo, kde se  provozuje obchodování s mladými dívkami. Atlanta je jedno ze čtrnácti amerických měst, kde je obchodování s dětmi na nejvyšší úrovni.

Kompetentní média by nám o tom mohla říci mnohem víc, protože znalost dalších faktů a jejich racionální hodnocení by mohlo situaci zlepšit.. Místo toho, obvyklí lháři, popisují masakr v Atlantě jako jedinou věc, kterou zjevně nebyl: rasový útok.

Levice již politizuje střelby v Atlantě.

CNN oznámila sebevědomě: „Bílá nadvláda a nenávist straší asijské Američany,“ 

Tisková konference Rice University v Texasu, kde preziden Univerzity David Leebron řekl : „Úmyslné používání výrazů jako čínský virus (Donald Trump mluvil o cinskem viru) přispívá k rychlejšímu fanatismu a  hraje významnou roli při masakru v Atlantě.

Ani Harvardská Univerzita si nemohla odpustit utok na Wuhanský virus, který vedl k násilí v Atlantě. 

Tisková mluvčí v Bílém Domě se také přidala a podle jejích slov, pokud nazýváme vir čínským virem, tak se nemůžeme divit, když se stane to, co se stalo.

Tucker Carlson:Hm, tak bílý rasista,  taková lež. Asijský Američan v této zemi bohužel trpí několika násilnými útoky, ale neexistují žádné důkazy o tom, že tyto útoky vede nárůst bílé nadvlády. O tom se nemusíme dohadovat, protože čísla vede v evidenci ministerstvo spravedlnosti. Podle federálních statistik afroameričané páchají nejvíce utoků na asijské Američany. Nejvíce rasovému násilí v této zemi dochází  v rámci rasových skupin. Bílé jsou s největší pravděpodobností útočící na bílé, černé s největší pravděpodobností útočí na černé. atd.

Jedinou výjimkou, kterou jsme zjistili ve federálních počtech, byli mezi asijskými Američany, s větší pravděpodobností byli napadeni afroameričany než příslušníky jejich vlastního etnického původu. Proč? Nemůžeme s jistotou říci, nebudeme o tom spekulovat. Na rozdíl od ostatních kabelových zpravodajských kanálů nebudeme z tohoto nebo jakýchkoli údajů o rase vyvozovat velké a rozporuplné závěry.

MSNBC: „Při pomyšlení na varování před domácím terorem, které jsme dostali krátce po povstání, nás varovalo,  že do konce dubna budeme žít pod zvýšenou hrozbou domácího násilného extremismu bílých rasistů a milicí a extremistů, kteří byli naštvaní na výsledek voleb. Kvůli velké lži D. Trumpa, ale také kvůli skrytým omezením. Zajímalo by mě, jestli můžete oslovit tuto skupinu, před kterou jsme byli veřejně varováni a zaměřit se na  asijské Američany. “

Tucker Carlson: Takže, bílí rasisté a milice, kteří byli naštvaní, kvůli kovidovému omezení. To je důvod proč R. Long  v úterý spáchal masovou vraždu v Atlantě. Láká vás se tomu smát? Jejich lži jsou k smíchu, protože nevěříte jejich jedinému slovu. Ale mějte na paměti, čím více toho říkají, tím více lidí tomu věří a tím více moci můžou uchopit na základě těchto lží.

 

"Stokrát opakovaná lež se stane pravdou."

 

 

 

 

.

Autor: Ivana Lance | sobota 20.3.2021 23:14 | karma článku: 31,99 | přečteno: 1065x
  • Další články autora

Ivana Lance

Upírka

Koncem minulého století žila v našem městě malá a tmavovlasá upírka Ivana. Na rozdíl do svých krvelačných upířích kolegů nepotřebovala k přežití krev, ona "pouze" z lidí vysávala energii. Přestože toužila po společnosti,

26.7.2023 v 20:48 | Karma: 28,56 | Přečteno: 4266x | Diskuse| Ona

Ivana Lance

Krajíc namazaným dolů, aneb jak mi začala neděle.

Blbě. Ráno ve čtyři třicet nezazvonil budík. Ještě že máme kocourka, protože Ginger má hodiny ve své hlavičce-makovičce a chodí mne ráno budit. Pokud mi visí ruka nebo noha z postele dolů, tak do mých bezvládných končetin pinká a

4.7.2023 v 15:49 | Karma: 23,27 | Přečteno: 788x | Diskuse| Ona

Ivana Lance

Samota

Pamatuji si na modřejší oblohu a na slunce, které mne až pálelo. Pamatuji si, a proto si myslím, že na světě už není tolik krásných, radostných a slunečních dnů, jako bylo dřív. Někam zmizely, někam se odstěhovaly.

15.6.2023 v 23:03 | Karma: 12,94 | Přečteno: 384x | Diskuse| Ona

Ivana Lance

Dermatolog

Také neradi chodíte k doktorům? A ještě k tomu, když víte, že se musíte vysvléknout donaha a doktor bude zkoumat kůži na vašem těle centimetr po centimetru, jestli se opět někde neuhnízdil zákeřný melanom.

14.6.2023 v 14:32 | Karma: 20,79 | Přečteno: 632x | Diskuse| Ona

Ivana Lance

Moje první operace

Vlastně jsem ani nežila, jenom jsem se někam hnala, tak jako všichni. A najednou je čas. Čas zeptat se sama sebe: Kam tolik spěchám? Zeptat se i ostatních: Kam vy pospícháte, neokrádáme se náhodou o chvíle štěstí?

7.6.2023 v 13:21 | Karma: 16,71 | Přečteno: 461x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno 

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Na Chebsku vjel vlak do spadlého stromu a vykolejil, provoz na trati stojí

2. května 2024  18:56

Ve čtvrtek odpoledne najel osobní vlak u Skalné na Chebsku do spadlého stromu a částečně vykolejil....

Auto vjelo na chodník a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  18:53

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Omyl i zneužití. Poznat predátorské časopisy není vždy lehké, říká akademik

2. května 2024  18:48

Publikování v časopisech, které se tváří jako vědecké, může být jen omyl nebo i dlouhodobá snaha...

  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik