Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lepší by udělal, kdyby se ostrým nožíkem odsexoval.

2 0
možnosti
JK

Devět lidí mrtvých jak nic a vy řešíte a obáváte se "bílého rasismu" nebo "progresivismu". Evidentně jste si na masové vraždy už zvykli.

1 1
možnosti
BH

Vypadá to, že mu přestalo sloužit nádobíčko nebo došly prachy a přeskočilo mu dočista...

Nyní si to zařídil s ubytováním i stravou.

2 0
možnosti
Foto

Místy to skoro vypadá, jakoby na erotických masážních salonech bylo něco špatného. Ano vím, stupidní americké zákony neumožní, kromě Las Vegas takovéto podniky. A tak si nezasvěcený může myslet, že Američané poctivě sedí v kostelních lavících a sexu se nevěnují. Skutečnost je ale jiná. Podobná jako s drogama, kde za cigaretu marihuany můžete dostat několik desítel let vězení, přesto ten odporný smrad cítíte na každém rohu. Pokrytectví nejhrubšího zrna. Nevím co se přesně v Atlantě stalo. Ale spekulace že to byl "jen" erotický kšeft jsou mimo.

4 2
možnosti
IS

Samozřejmě jste oblivněn retorikou masových medii namísto toho aby jste si poslechl vyšetřování místní policie a svědectví lidí, kteří tohoto sexuálního úchyla znali. Proč nevyužít nějaký mentální případ k prospěchu a protlačování progresivní a rasistické agendy, že? Jde jen o to, jak odvrátit pozornost od skutečných problémů a nasměrovat lidi tam kam chcene.

Nikdo, ani ten nezasvědcený si dnes nemyslí, že Američané poctivě sedí v kostelních lavicích, každý ví, že USA zažilo a zažívá velký útlum věřících ve všech směrech náboženské denominace. Také byste měl vědět,když se o to tak zajímáte, že prostituce u nás bují díky hlavně jihoamerickým a jiným kartelům, které tady dodávají desítky tisíc dětí a mladistvých pro tento špinavý business, který se nyní ještě úspěšněji rozvíjí pod taktovkou Bidenovy administrativy a jejich totálního uvolnění hranic. Takže Vaše spekulace jsou jen spekulacemi.

3 1
možnosti
Foto

Mistni particka trollu vas bohuzel rozebere na soucastky jiz jen za zmineni Carlsona

4 2
možnosti
IS

Pane Vanourku, nebylo by to nic nového pod sluncem a nic méně bych od těch popíračů pravdy nečekala. Však Vy sám víte co mají ti lidé v mozcích a jakou agendu poporují. Mě ani tak nebolí jak se na naše, myslím Americké záležitosti dívají Češi nebo Čeští emigranti v cizině, avšak mínění mých Amerických spoluobčanů, kteří jsou schopni ovlivňovat politické dění mě skutečně znepokojuje. Po 51 letech tuto zemi skoro nepoznávám a je to jako deja vu z padesátých let v komunistickém Československu.

3 2
možnosti
IS

Další z Vašich perfektně a pravdivě formovaných příspěvků. Děkuji paní Ivano, měla byste psát častěji a otvírat oči těm, kteří jen zaslepeně papouškují jejich konspirační teorie. Tucker pojmenovává věci pravými pojmy a proto není divu že jeho program, a nejen jeho, je neustálým trnem v oku všem progressivcům, kteří by Fox nejraději umlčeli. Je s podivem, jak i přes oficiální vyjádření policie TV stanice i White House okamžitě překroutili pravdu aby nasadili rasismus a bílý extremismus jako důvod jeho útoku. K tomu přidejme neutuchající TDS a máme perfektní kombinaci jak neustále masírovat Americkou populaci, vymývat mozky těch nejvíce ovlivnitelných mas a upevňovat kontrolu a moc. A o to v podstatě dnes v USA jde, jak řekl Eric Holder, bývalý Obamův Ministr Spravedlnosti. "Never let a serious crisis go to waste",neboli nikdy nenechte zmařit vážnou krisi a já bych jen dodala, a použijte ji ve svůj prospěch a pro své účely.

4 1
možnosti
IL

Všechno je provázáno a manipulováno a češi neví, jak i jich se tento bílý rasismus týká. Není to jako dříve, to, co se děje v Americe nemůže přijít do Čech. Díky, paní Ilono.

0 1
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik