Zločin a trest

Tak žháře konečně dopadli, policie dělá co dělat má, pachatele našla. Někteří se již přiznali a jsou ve vazbě, jiní jsou vyšetřováni na svobodě. Člověk by si býval řekl, že je čas extrémisty odsoudit. Každý soudný člověk se sám sebe zeptá, co je to za hovado, když dokáže popálit malé dítě? Nemá smysl psát, co si o celé akci extrémistů myslím.... o tom by si měl udělat každý obrázek sám. Jen se ptám sám sebe... co kdyby to někdo udělal mojí dceři?

 Asi by měl jít stranou původ, postavení i všechno ostatní. Mělo by být jedno, jestli je  Natálka zelená, modrá, červená.... nebo snědá. Prostě to odnesl člověk a to člověk nejzranitelnější... dítě. Jedno to ale pravděpodobně podle některých není....stačí se podívat do diskusí po celém internetu, kde lidé litují toho, že to „ti hoši neudělali pořádně", kde litují toho, kolik bude stát její léčba. Jsou to ti samí lidé, co tvrdili, že si Romové zapálili barák sami, protože chtěli lepší bydlení.

Trošku jsem já vůl čekal, že se něco změní, když je zřejmě známo, kdo barák zapálil... ale asi jsem naivní, realita je totiž ještě horší...

...

stejně se divim

zombie

Re: Pavel Kudrik by měl nastoupit do vězení

jestli se přiznali,tak je policajti museli donutit.Ten barák ti cigoši zapálili sami,aby je všichni litovali jak jsou tady diskriminováni.Navíc nevím proč všichni i média mluví o jejich domu,když jim nepatřil,ale vlastnili ho 6 němců.Tady se ukazuje jaká je u nás spravedlnost.

Hm, vyborne??

..

chtělo by to tučnou dávečku

Jsou to hrdinove!

paraziti

 

 

Nevím co k tomu dodat, snad jen.... už chápete, proč se zavírají diskuse?  Líbila by se čtenáři diskuse, kdyby šlo o jeho dítě?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Patrik Banga | pátek 14.8.2009 16:22 | karma článku: 31,61 | přečteno: 4881x
  • Další články autora

Patrik Banga

Jak jsem se stal coviďákem

16.3.2021 v 14:40 | Karma: 39,60