Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Na čem rádi staví naši trenéři?

Hokej nebo fotbal, mám pocit, že co se týče nominací, vyjde to na stejno. Nominují se hráči, kteří sice mají jméno, ale třeba zrovna nemají formu, ale co, forma-neforma… hlavně že je to jméno ne? Dnes jsem to musel konstatovat při zveřejnění nominace fotbalového mužstva na EURO, to samé musím konstatovat v případě p. Hadamczika a hokejové reprezentace.

Nominace pana Brucknera byla jasná až na výjimky, dlouho dopředu. Pan Bruckner  totiž staví jen svoje oblíbence a na ten zbytek jaksi nereaguje… ale to už je věc známá a snadno předvídatelná. Tudíž si mohl fanoušek dát dohromady sestavu sám a s předstihem, nečekat na šaškárnu předvedenou v přímém přenosu ČT-4.

To p. Hadamczik je jiné kafe… ten sice nestaví na oblíbencích, ale na jménech. Obvolají se hvězdy, kdo kývne pojede, hurá za něj… když nejede, obvolají se hvězdy 2 kategorie.

To že máme kluky v lize nikoho prakticky nezajímá…. Momentálně mám na mysli pozici brankaře. Trošku jsem nepochopil, proč si trenér nevšiml mladého Mensatora. Ve finále play off předváděl stabilní/dobré výkony a přesto to není dost dobrý brankař pro MS. Prý nemá zkušenosti….  no jo, ale kde jinde je má nabrat, než na vrcholových akcích?  Připomíná mi to absolventa, co nemůže najít práci, protože nemá praxi.. ale kde jí má tedy nabrat, to mu nikdo neporadí. Nene… vsadí se na „osvědčeného“ Hniličku, ten už má jméno.. i když chytá tak jak chytá.

Zápas začíná za necelou hodinku, tak doufám pane trenére, že Vám tip na „profláklé“ hráče vyjde a pokud ne… koukněte se příště lépe do domácích vod, možná budete překvapený

 

 

Dodatek: Právě jsem zaregistroval informaci, že by měl chytat brankař Pinc, snad není pro trenéra moc mladý. Neříkám, že to je dobrá volba, prostě máme letos na formu brankařů smůlu, ale je to risk, který by v případě, že bude Pinc chytat, mohl mít smysl.

K tomu mne napadá ještě jedna maličkost, kluci z naší ligy se rádi předvedou, pokud dostanou šanci, už jenom proto, že u nás nejsou tak sledovaní a takto mají možnost se dostat do nějaké kvalitnější ligy... no dobře do NHL. Pokud šanci dostanou, můžou se xxx krát odvděčit, pokud by se chytili... ale jak si jenom udělat to jméno.. aby byli vidět???

Autor: Patrik Banga | středa 14.5.2008 18:16 | karma článku: 31,63 | přečteno: 6687x
  • Další články autora

Patrik Banga

Já ho tím šípem do hlavy trefil náhodou, pane soudce…

Tak nám český Vilém Tell stojí u soudu. Jablko netrefil, zato se však trefil do hlavy. A trefený překvapivě zemřel. Vzniká legenda o tom, jak hrdina chránil svůj majetek před hordou cigánů, kteří mu vykradli dům. Žalobce to však vidí jinak, kvalifikace se podle něj (respektive podle ní, žaluje ho žena) přibližuje vraždě.

21.5.2013 v 8:49 | Karma: 31,66 | Přečteno: 9643x | Diskuse| Ostrava

Patrik Banga

Děti z ghett jsou oběťmi systému

Když jsem byl malý, chtěl jsem být muzikantem, stejně jako můj otec, děd, jeho otec a celá naše famílie. Chtěl jsem hrát na saxofon nebo klarinet, později klavír, kytaru, kontrabas, bicí jako strejda Jonko a nakonec elektrickou kytaru jako Petr Janda. Ten sice z rodiny není, ale hraje taky dobře. Když si táta koupil první škodu 100 MB De Luxe, chtěl jsem být závodníkem. Taky kosmonautem, popelářem, doktorem, hercem jako Radek Dubanský a nakonec ještěrkářem. Dostal jsem také, co se ještěrky týče, tu nejlepší školu.

5.4.2013 v 8:29 | Karma: 31,95 | Přečteno: 3962x | Diskuse| Ostatní

Patrik Banga

Romské sdružení žádá nižší trest – dočkat by se ho ale nemělo

Romští předáci z Nového Boru žádají nižší tresty pro takzvané mačetové útočníky, kteří při potyčce před čtrnácti měsíci v jednom z novoborských barů zranili několik lidí. Podle jejich názoru se nejedná o pokus o vraždu ale „jen“ o ublížení na zdraví, protože jeden z postižených létá po stavbách, není v invalidním důchodu a nemá trvalé následky. Taková drzost, hanebnost. Podivnou logiku a právní expertízu má na svědomí předseda jednoho z místních sdružení Miroslav Tancoš. Ten k dobru ještě přidává informaci o tom, že zraněný bez následků ještě zneužívá sociální dávky.

25.9.2012 v 8:13 | Karma: 35,10 | Přečteno: 3242x | Diskuse| Ostatní

Patrik Banga

Mlčeti zlato… zvláště o věcech, o kterých nic nevíte

To je zhruba můj vzkaz romským nacionalistům, kteří se rozhodli podávat trestní oznámení na hlavní aktéry kauzy v Břeclavi, která posledních pár dnů stále hýbe emocemi na všechny strany. Ta skutečně poškozená strana, tedy břeclavští Romové, prokázala charakter a podala virtuální ruku ke smíření. „Aktivisté“, kteří o břeclavské kauze četli maximálně v novinách, podávají trestní oznámení.

29.5.2012 v 9:09 | Karma: 42,51 | Přečteno: 9948x | Diskuse| Ostatní

Patrik Banga

Sociální vyloučení Romů? Za velkou část problémů si může český stát

Dalo by se říci něco jako „co vlády zasely, to nyní sklízí“. Kolegyně Ivana Karásková píše o chlapci, který nikdy neviděl svoje rodiče pracovat. Chodí na železo a žije z toho, co utrží prodejem. Strašné že? Ale předvídatelné... mnozí sociální katastrofu předvídali, ale mnozí také dělali, že se jich to netýká. Současná napjatá situace nejen na severu Čech je výsledkem.

4.5.2012 v 8:18 | Karma: 46,99 | Přečteno: 29472x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Názor, že Paroubek parazituje, nestačil. Podle soudu může iniciály ČSSD použít

3. května 2024  19:44

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  19:02

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Šli do stanu zjistit, zda nemají nádor. Krutou odpověď jich slyšelo 170

3. května 2024  18:30

Preventivní akce Stan proti melanomu se v Praze, Brně a Ostravě zúčastnilo přes 3800 lidí. Lékaři...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.