Bratříčku zavírej vrátka….

Tak se nám tu objevil další zastánce pravdy. Věřím tomu, že pro část čtenářů je ta jeho pravda pravdou jedinou, ale jak doufám, pro další skupinu čtenářů je přístup á la Klk už minulostí. Ano přátelé, Klk se nám vrátil. V podobě svého bratra Kamila, který za krátkou dobu svého působení zde na blogu stihnul obvinit „někoho“ že mu stahuje zcela slušné a pravdivé články, popsat že cikáni jsou zloději, homosexualita není normální (potom se ptám, co to tedy je?? A co když budou homosexuální Vaše děti? Zabijete je?) či například že většina novinářů jsou buď nevzdělaní idioti, nebo manipulující svině. Dovolte mi p. Klk, abychom touto cestou sdělil toto:

Váš bratr nebyl smazán proto, že by si na něj ten „někdo“ zasedl. Váš bratr byl smazán, protože se tu choval jako hulvát. Nedělal nic jiného, než někoho urážel a to jak svými články, tak následnou diskuzí.

Při pokusech jej umravnit a vysvětlit mu, že není někde v hospodě IV kategorie, nýbrž na idnes.cz, případně na blogu, došlo akorát k tomu, že nadával ještě víc. Každý byl podle něj zelená pakáž, jeho další nadávky snad raději ani nebudu psát. Jeho články podporovaly rasizmus a to velmi otevřenou formou.

Co se týče Vašich pokusů jej napodobit, mám za to, že se Vám to docela začíná dařit, jen nevím, jestli to máte jen v rodině, nebo Vás do toho Váš bratr tlačí.

Uznávám, že nejste takový hulvát, což hluboce oceňuji, ale pokud chcete mít podobné názory jako Váš bratr, počítejte prosím s kritikou VŠECH normálních lidí.

S pozdravem

Patrik Banga

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Patrik Banga | čtvrtek 3.4.2008 11:01 | karma článku: 15,22 | přečteno: 2907x
  • Další články autora

Patrik Banga

Jak jsem se stal coviďákem

16.3.2021 v 14:40 | Karma: 39,60