Ach jo… taky už se na to můžu

Tak jsem taky viděl další video z metra. Udělalo se mi mdlo. Představil jsem si, že by na místě toho zmláceného byl můj syn.  Hovada, hovada a ještě jednou hovada. Nic jiného mne nenapadá. Zase jsem ve stadiu, kdy se vlastně nedivím náladám ve společnosti.

Vlastně to není moje věc, říkám si. Žiju normálně, nemám problémy. Ale napsal jsem článek, kde jsem nastínil možnou druhou variantu nedávno zveřejněné rvačky v metru. Ač pan Streit vypráví, že jsem lhář, jsem opravdu přesvědčený, že ten incident se mohl udát trošku jinak.

V diskusi jsem dostal na hubu, jak jinak. Napsal jsem něco jiného, než je obecně přijímaná „pravda“ a nejsem jeden z těch, co schvalují rasovou diskriminaci. Tady mi nikdo klepat na rameno nebude. S tím se ale počítalo a když jsem ten článek dával, byl jsem přesvědčený o tom, co jsem napsal. To jsem vlastně stále. No jo…. Ale další video, další incident. A všechno to, co jsem udělal a dělám, jde k šípku, protože se objeví banda takových hovad.

Říkám si, jaký to má vlastně smysl. Má smysl psát o Romech? Má smysl psát o tématu, kde víte, že vás většina lidí stejně nebude chtít pochopit? Má smysl si nechat nadávat od méně inteligentních lidí, co jdou do diskuse jen nadávat…. A potom čekat na to, které hovado zase něco podobného vyvede, čímž pošlape a zničí všechno, co se snažíte dělat?

No nic… video je jasné. Těm šmejdům přeju vytočeného soudce a příděl, odpovídající zbabělosti toho napadení. Napadený už je snad v pořádku, tak mu přeju, aby podobný lidi už v životě nepotkal.  V prvním případě totiž šlo o rvačku dvou chlapů, zatímco v tomto případě jde o zbabělé, nechutné napadení.

 

PS:

 

Diskusi nemám chuť pustit. V posledních dobách se diskuse pod mými články staly prostorem k urážkám, do kterých jsem se odmítal zapojovat. Jakmile diskuse bude mít smysl, rád je znovu zapnu a budu diskutovat nad tématy, o kterých píšu.

 

Díky za pochopení

 

Patrik Banga

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Patrik Banga | středa 9.11.2011 18:10 | karma článku: 30,40 | přečteno: 4166x
  • Další články autora

Patrik Banga

Jak jsem se stal coviďákem

16.3.2021 v 14:40 | Karma: 39,60