Zločinkyně Duginová dostala, co si zasloužila, není mi jí líto

Souhlasím rovněž s ministryní obrany Janou Černochovou (ODS) a jejímu vyjádření na adresu Darji Duginové, která zemřela po výbuchu v autě. Dovoluji si také tvrdit, že ve skutečnosti se jednalo o akci ruské tajné služby FSB.

Ministryně Černochová na svůj twett napsala: „Potlačuji přirozenou lidskou reakci na tragickou smrt. Ale toto jsou skuteční vrazi a váleční štváči. A není mi lito ani dcery, ani truchlícího otce. Je mi líto tisíců lidí zavražděných v důsledku jejich propagandy a odporné ideologie. Dnešní noc na 21.8. si v Rusku zapamatují.“ Já s ní plně souhlasím a odsuzuji útoky běsnící proputinovské lůzy vůči její osobě.

Darja Duginová zahynula po výbuchu v autě a má co si zasloužila. Ano, je velkou tragédii, když rodiče přežijí své děti, a otců i matek je mi pokaždé velmi líto. Avšak v tomto případě učiním výjimku, otce Alexandra Dugina nelituji ani v nejmenším. Oba dva hlásali nenávist vůči Ukrajině a schvalovali agresi proti této zemi. Při této okupaci umírají rukama rusáckých vrahů ženy a děti, oba dva jsou svým způsobem zodpovědni za jejich smrt. Čili Duginovi souhlasí se zabíjením žen a dětí a právem je stihl spravedlivý trest. Mně je daleko víc líto rusáky zavražděných dětí na Ukrajině než této zločinecké náckovské dvojice.

K odpovědnosti za smrt dcery prokremelského ultranacionalistického ideologa Alexandra Dugina se podle Radiožurnálu přihlásila neznámá ruská partyzánská skupina s názvem Národní republikánská armáda. Podle agentury AP to oznámil bývalý ruský poslanec a opoziční aktivista Ilja Ponomarjov. Tak nějak to mohlo být, já se však domnívám, že za touto akci stojí ruská tajná služba FSB. Ptejme se cui bono, tedy komu se to hodí. Rusko je pranýřováno celým světem za neospravedlnitelnou agresi na Ukrajině a potřebuje odvést pozornost od svých zločinů. Proto je tato akce v jeho zájmu. Však už také hokynářka Zacharovová začala vykřikovat, že pokud se potvrdí ukrajinská stopa, tak to bude mít pro Kyjev vážné následky. Stačí se logicky zamyslet, tato akce nebyla v žádném případě v zájmu Ukrajiny.

Pokud to však skutečně byly ruští partyzáni, tak mají moje gratulace, a říkám jim jen houšť, jen více takových akcí, putinovští vrazi musí být zlikvidováni. Putinovské zlo je stejné, jako bylo hitlerovské zlo, a obě tato zla nemají právo na existenci. Za normální situace je samozřejmě bombový útok terorismus a zločin, který musí každý slušný člověk odsoudit. Jenomže v Rusku není normální situace, a velkou vinu má na tom i Darja Duginová.  

I v jejím případě proto platí: „Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem.“

Dceru ideologa Dugina zabili ruští partyzáni, oznámil aktivista. ‚Putin bude sesazen,‘ hlásají | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

Autor: Jan Ziegler | pondělí 22.8.2022 10:52 | karma článku: 33,08 | přečteno: 1887x