Vrah o morálce káže aneb lynč putinovské sebranky

V Praze se na sv. Václava sešla lůza a spodina, která málem zlynčovala mladou dívku. Mám za to, že je to důsledek nenávisti šířené SPD Tomia Okamury. Odpad se nezastavil ani před násilím na mladé dívce.

Otřesné video zveřejnil web Prahain.cz. Tak se nám minulý týden na státní svátek opět v Praze demonstrovalo údajně za drahé energie. Lidí se sešlo podstatně méně než 3.září, očití svědci uvedli, že maximálně tak třicet tisíc. Nicméně přišla tam též fanatická nenávistná chátra, které vůbec nešlo o drahé energie, ale o podporu putinovského vraždění na Ukrajině. Důkazem toho je fakt, že tam běsnící dav málem zlynčoval mladou Ukrajinku, když jí sprostě nadával do ukrajinských ...... Obávám se, že nebýt policisty z antikonfliktního týmu, který ji odvedl pryč, došlo by k nejhoršímu.

Tato smutná kauza je důkazem toho, že stoupenci masového vraha, válečného zločince, mafiánského kmotra a bandity Putina a vůbec vraždících rusáků se nezastaví před ničím. Oni sice volají po svobodě projevu a fňukají jak pohřební plačky, když jim někdo vpálí do tváře nějaké to ostřejší slovo, ale sami svobody druhých nerespektují a neváhají sáhnout i k násilí. Nenávist šířená espéďáckými vyvrheli už způsobila vykolejení vlaků a ohrožení lidských životů. Putin zavedl v Rusku mafiánský režim, vládu teroru a nenávisti. Jak je vidět, jeho čeští poskoci ho věrně následují. Takové nacistické metody by jim však neměly beztrestně procházet.

Kdysi jsem byl v Českých Budějovicích na demonstraci proti Miloši Zemanovi. Bylo nás tam na Námětsí Přemysla Otakara II. tenkrát daleko víc než těch tři sta zoufalců před týdnem. Nicméně přišel tam i Zemanův příznivec a my se s ním normálně bavili. Nikdo mu neublížil. Když jsem však viděl toto video, tak si říkám, jestli ta naše mírnost není náhodou chybou.

Nemám rád násilí, ale v takových případech se řídím zásadou na hrubý pytel hrubá záplata. Jeden z mých kamarádů v Budějcích kdysi řekl, že ty putinovské gaunery bychom už měli konečně zlikvidovat jednou provždy a definitivně. Já mu tenkrát oponoval. Tohle zkrátka nemám rád. Jenomže po této události to ve mně hodně vře. V každém případě si říkám, že je lepší preventivně zastavit násilníky, než oni stačí někomu ublížit.

VIDEO Na demonstraci málem zlynčovali mladou dívku, údajnou Ukrajinku | PrahaIN

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | úterý 4.10.2022 17:46 | karma článku: 30,70 | přečteno: 1170x