Putinovské Rusko je zločinec na úrovni islámského státu

Putinův režim patří k tomu nejhoršímu, co ve světě existuje. Opět to dokázal útokem na na východě Ukrajiny, při kterém zahynulo minimálně 17 lidí. Jedná se o genocidu Ukrajinců jako národa.

Oceňuji, že jsou slušní Rusové, kteří na rozdíl od zločinných rusáků odsuzují agresi proti Ukrajině a barbarství, jehož se dopouštějí ruští vojáci na okupovaném území. „To, co se nyní děje, je prostě genocida ukrajinského národa,“ prohlásil po přistání ruský pilot Maxim Kuzminov, který se svým vrtulníkem Mi-8 přeletěl na ukrajinskou stranu. Ten také prohlásil, že na Ukrajině nejsou žádní fašisté a nacisté a vyzval ostatní Rusy, aby rovněž zběhli. Ukrajinské rozvědce se již povedlo dostat pilotovu rodinu z Ruska, což je dobře, jinak by ji čekala šílená perzekuce.

Svobodní Rusové v České republice pak dále protestují proti odpornému barbarství, kdy ruská raketa na tržišti ve východoukrajinském městě Kosťantynivka zabila na 17 lidí. Těch zásahů nemocnic, obytných domů, škol, tržnic atd. na Ukrajině ze strany Ruska je už moc, aby člověk mohl věřit, že se jedná o náhodu. Jedná se o zločinný úmysl. Když k tomu připomínáme, rabování, znásilňování, mučení či vraždění v režii rusáckých hord, válečné zločiny a zabíjen í civilistů jako v Buči, dále masové ničení kulturních památek včetně kostelů jako třeba v Oděse, likvidaci ukrajinské literatury, tak je možné říci, že putinovské Rusko je zločinec na úrovni islámského státu. Obě tyto zločinecké bandy se dopouštějí srovnatelných odporných zločinů.

Jak již prohlásil onen statečný ruský letec, Na Ukrajině není žádný nacismus, ten je naopak přítomný v Rusku, už jen proto, že ruská armáda se na okupovaném území Ukrajiny chová stejně jako německá vojska v roce 1941, Mezi pravou ruku šéfa Wagnerovců Sergeje Prigožina patřil neonacista Dmitrij Utkin, obdivovatel Adolfa Hitlera. A takových neonacistů je nejen mezi ruskými žoldneři, ale i mezi vojáky pravidelné armády.

V těchto souvislostech je těžké jiné řešení než porážka Ruska v tomto konfliktu. Dá to fušku, ale není to nemožné. Vladimír Putin už je na úrovni Adolfa Hitlera.

https://www.svobodnirusove.cz/cz/svobodni-rusove-protestuji-proti-masakru-civilistu-v-kostantynivce/39/

Chci dezertovat. Husarský kousek ruského pilota, na Ukrajinu zběhl i s vrtulníkem, popsal proč - CNN Prima NEWS (iprima.cz)

 

 

Autor: Jan Ziegler | čtvrtek 7.9.2023 10:51 | karma článku: 24,95 | přečteno: 430x