Putinovci u nás zavraždili dva lidi, ale flastenci jim fandí

Rozmohl se nám tady takový nešvar, jistí jedinci tady melou cosi o vlastenectví, ale ve skutečnosti kopou za Kreml a obhajují teroristické útoky proti vlastní zemi.

Je bezpochyby prokázané, že Rusko podniklo teroristický útok proti České republice respektive proti muničnímu skladu ve Vrběticích, při kterém zahynuli dva lidé. To je nezpochybnitelný fakt. I když některé prostoduché existence stále věří tomu, že země je placatá.

Je pozoruhodné, jak například fandové okamurovské SPD neustále tvrdí, že jsou vlastenci, ovšem akorát o tom melou hubou, páč je to nic nestojí. Jenomže skutečné vlastenectví není o prázdných žvástech, ale o tom, že budu bránit svoji zemi tehdy, když to potřebuje. Rusáci u nás spáchali odporný zločin, zabíjeli lidi a způsobili škody za miliony korun! A teď tzv. flastenci najednou začali hájit Kreml proti vlastní zemi, zpochybňovat ruskou účast a v podstatě papouškovat kremelskou propagandu. Jak odporné a zvrácené.

Taková činnost musí být jasně a nekompromisně pojmenována, jedná se o kolaboraci a vlastizradu ve prospěch země, která nás zařadila na seznam úhlavních nepřátel. Takový odpad nemá se skutečnými vlastenci, kteří třeba za II. světové války umírali za tuto zemi, nic společného. Tito lidé, jestli se vůbec takto dají nazývat, se zařadili mezi kolaboranty a vlastizrádce, kteří v každém národě patří k nejhorší spodině.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jan Ziegler | pondělí 5.9.2022 18:37 | karma článku: 26,62 | přečteno: 676x