Opilec Ovčáček je Zemanovou vizitkou

To, že se současný prezident obklopuje mizernými a morálně pokleslými lidmi, je fakt. Dokázal to i jeho mluvčí, který se v opilosti choval agresivně a odmítal opustit taxi.

Policie byla podle iDNES.cz přivolána v pátek ve tři ráno do Dělnické ulice v Praze Holešovicích k opilci, který se choval agresivně a odmítal opustit taxi. Taxikáři prý dluží 350 korun a nakonec se z dotyčného agresora vyklubal mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček. Ten měl nadýchat kolem dvou promile a policisté ho dovezli do nemocnice. Tím by to skončit nemělo, pan opilec mluvka by měl být stíhám minimálně pro přestupek proti občanskému soužití.

Jiří Ovčáček

No, již předseda Ústavního soud Pavel Rychetský uvedl, že je sice kamarád prezidenta republiky Miloše Zemana, ale lidi jako Mynář, Nejedlý a Ovčáček měl už dávno vyházet. Svatá pravda, která se nyní opět potvrdila.

V souvislosti s dnešním desátým výročím úmrtím prezidenta Václav Havla mě napadá ještě jedna věc. Havlovým mluvčím byl Ladislav Špaček, špičkový znalec slušného chování a etikety, autor několika knih na toto téma. Měl jsem tu čest s ním jednou mluvit. Ladislav Špaček je symbolem noblesního muže a gentlemana. Jiří Ovčáček je symbolem hulváta a alkoholika. Další srovnání obou je asi takové, diamant Špaček versus bezcenný šutr Ovčáček. Inu jaký pan, takový kmán.

Tato kauza je také jedním z důkazů toho, jak hluboko klesl Pražský hrad od Havlových dob.

Opilého mluvčího Ovčáčka převezla záchranka do nemocnice. Musela asistovat policie - iDNES.cz

Autor: Jan Ziegler | sobota 18.12.2021 11:03 | karma článku: 44,23 | přečteno: 8657x