ODS si zaslouží dvě jedničky s hvězdičkou

  Velkou radost mně udělalo zvolení Davida Vodrážky prvním místopředsedou Občanské demokratické strany. To je velmi důležitý krok na začátku cesty, na jejímž konci bude vítězství ve volbách do Poslanecké sněmovny v roce 2010.  

Davida Vodrážku znám osobně, včera jsem mu fandil, a jeho zvolení za druhého muže modrých mně stálo oběd s partnerkou v Masných Krámech. Přítelkyně mně řekla, že jestliže to David vyhraje, tak platíš ty. My se totiž tak nějak v placení střídáme. Ale včera já platil moc rád.

Zvolení starosty Prahy 13 je krokem správným směrem. David Vodrážka je člověk, který umí komunikovat s lidmi. Sympatické na něm je, že si zajde do hospůdky na pivo, kde se baví s hosty o všem možném. Řekl mně: „Víš, tady mi všichni všechno na rovinu. To by na radnici neudělali a já jsem rád, že jsou otevření." On se o starosti lidí zajímá a umí jim naslouchat.

To je jistě sympatická vlastnost. Statutární místopředseda ČSSD Bohuslav Sobotka se takto se svými voliči nestýká. Jemu jsou totiž názory lidí šumafuk, on pouze potřebuje hlasy nemyslícího stáda ve volbách.

Ale zpátky k Davidovi Vodrážkovi. Musím jej pochválit za jeho předvolební řeč na kongresu, byla výborná. Nový první místopředseda je člověk, který má na to, aby přivedl ODS k volebnímu vítězství a zastavil oranžové tsunami, které ohrožuje svobodu v této zemi. Davide do toho!

A ještě dodám, že druhou jedničku s hvězdičkou si ODS zaslouží za to, že umožnila médiím monitorovat kongresové jednání.

Autor: Jan Ziegler | pondělí 8.12.2008 13:55 | karma článku: 29,06 | přečteno: 2324x