Lidský odpad se pokusil zavraždit ukrajinské dítě

Myslím si, že jsem použil ještě příliš slabé hodnocení. Tomuto netvorovi vadilo, že desetiletý chlapec mluvil ukrajinsky, prý měl mluvit rusky. Obávám se, že takových nenávistných lidí je v Rusku většina.

Je mi líto slušných Rusů, které dobře znám, kteří jsou na straně napadené Ukrajiny, kteří by nikdy nic takového neudělali a kteří jsou neprávem házeni do jednoho pytle s žlučovitými nenávistnými rusáky. Jenomže takových je bohužel málo.

Dotyčný rusák podle článku an iDNES.cz shodil hocha z mostu v dolnosaském městečku Einbeck v Německu. Vadilo, že mluvil ukrajinsky, prý má mluvit rusky. Po chlapci, který spadl do vodního kanálu, ještě hodil skleněnou láhev, jíž ho trefil do ramene. Dítě se naštěstí podařilo vytáhnout z vod a zachránit. Brutální násilník utekl, státní zastupitelství jej nyní stíhá za pokus o zabití.

Něco takového je mimořádně děsivé, ubližovat dětem za to, že mluví svým rodným jazykem. To je hrůza. U rusáků ovšem nic takového nepřekvapuje. Není to tak dlouho, co se na sociálních sítích tyto odporné rusácké krysy vysmívaly smrti malého ukrajinského děvčátka, které zavraždila rusácká raketa.

Proto jsem přesvědčen, že čin tohoto rusáckého zprostitutkysyna není ničím výjimečným. Rusáci jsou bohužel kremelskou propagandou indoktrinováni nepřátelstvím vůči každému, kdo nesdílí jejich hodnoty. Oni se umí okamžitě měnit z rádoby dobrosrdečných lidí v nenávistné žlučovité bytosti, jakmile se jim postavíte na odpor a nesdílíte jejich názory. Důstojník československé armády vzpomínal na příhodu z osmašedesátého roku, kdy k němu přistoupil ruský oficír a podával mu ruku, on jí odmítl, protože s okupantem si logicky ruku podat nechtěl. Rus okamžitě vypěnil a začal mu nadávat: „Ruku nepodáte, budete nám líbat nohy.“

A někteří jedinci by takovými kreaturám obětovali Ukrajinu a chtěli s nimi jednat o míru. Takoví jedinci ve skutečnosti fandí rusáckým zrůdám a vrahům dětí. O nic jiného nejde, o žádný mír, ale o to, aby rusáci mohli svoje zločinecké a mafiánské praktiky beztrestně šířit do světa. Akorát by mě zajímalo, proč, to dělají, jestli z neskutečné tuposti nebo za peníze. Pravda bude asi obojí.

Rusovi v Německu vadilo, že děti mluví ukrajinsky. Chlapce shodil z mostu - iDNES.cz

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pondělí 4.9.2023 11:29 | karma článku: 27,13 | přečteno: 744x