Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Na tomto trestném činu je nejhorší to, že je odrazem myšlení značné části ruského národa.

Že někdy někdo někoho zavraždí z důvodu národnostní nesnášenlivosti, je sice příšerné, ale konec konců člověk zavražděný z důvodu národnostní nesnášenlivosti není mrtvý o nic více než člověk zavražděný třeba ze žárlivosti, ze sexuálních motivů nebo pro peníze.

Takže když se jedná o zcela ojedinělý čin jedince, lze se na to dívat jako na jakoukooli jinou vraždu: jako na odpornou věc, ale v podstatě jako na čin jedince, podle kterého nelze hodnotit celý národ, stejně jako nezatratíme všechny (například) Italy nebo Iry, pokud náhodou česká turistka na dovolené bude zavražděna ze sexuálních důvodů na dovolené v Itálii nebo v Irsku.

Problém je však to, že u Rusů se takováto nesnášenlivost stává pravidlem.

5 1
možnosti
JZ

S tím souhlasím pane Beneši a proto jsem napsal, že znám slušné Rusy.

1 0
možnosti
JZ

A stejně tak nebudu ztracovat všechny Čechy, když nějaký český magor začne v bavorském pohraničí přepadat tamní důchodce, což už se stalo. Jenomže Rusové jsou cíleně vedeni k nenávisti vůči Západu a Ukrajině. U nich to náhoda není. V tomto případě šlo o naciolnální nenávist.

1 0
možnosti
JZ

Problém je v tom, že Rusové jsou indoktrinováni nenávistí k Ukrajincům a všemu západnímu. Na Ukrajině a na Západě není normální, aby se se Rusku vyhrožovalo jaderným útokem. V Rusku je normální, že se vyhrožuje likvidaci Západu a Ukrajině pomocí jaderných zbraní. To je velký rozdíl. Pokus o vraždu na mostě je důsledkem programové ruské nenávisti vůči Ukrajině.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3356
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz