Kdy se omluví Tomio Okamura spol. za adoraci Orbána

Tak bublina splaskla, inflace v Maďarsku v říjnu meziročně vyšplhala na 21,1%, v Česku pak poklesla a dosáhla hodnoty 15,1%. Čili inflace v Maďarsku je vyšší o 6% oproti Česku.

Hodně jsme slyšeli o tom, jak prý to ten Viktor Orbán v Maďarsku dělá dobře. Hodně o tom žvástal poněkud trvale zmatený Tomio Okamura a jeho poskoci z SPD, prý Svoboda přímá demokracie, spíše by však sedělo spolek přímé demagogie. Pro okamurovce platí to, co kdysi o sobě a svých blízkých řekl bývalý maďarský premiér za socialisty, „lhali jsme ráno, v poledne i večer.“ No pro dotyčného už je to minulostí, ale pro okamurovce a jeho demagogickou bandu to platí pořád.

Čísla hovoří jasně, Maďarsko má vyšší inflaci, a zdražování je v této zemi rychlejší než v České republice. O čem to svědčí? O tom, že Orbán to nedělá dobře, a ti co tvrdí opak, lžou. Akorát si nemyslím, že espéďáci lžou coby neinformovaní pomýlenci. Ne, oni lžou vědomě v zájmu těch, co záměrně škodí České republice, tedy Kremlu. Jinak si to lze těžko vysvětlit.

Bylo už prokazatelné také doloženo, že Rusko je nesolidním a nespolehlivým dodavatelem plynu. A já čekám, kdy se omluví všichni ti, kteří hlásají , že Orbán to dělá dobře a nabádají nás k dodávkám plynu z mafiánského Ruska. Mám však dojem, že od notorických pokrytců a lhářů se lze těžko dočkat omluvy.

Slováci už mají zase stejnou inflaci jako Češi. Přitom Česko stále platí korunou, a ne eurem | Kurzy.cz

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/mira-inflace-v-madarsku-v-rijnu-vzrostla-na-21-1-procenta-prekonala-odhady/2283220

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pondělí 14.11.2022 16:08 | karma článku: 27,34 | přečteno: 739x