Flastenci píšou Bidenovi, už nechtít bít v NATO

Opravdoví vlastenci sdruženi v Alianci pro nezávislost ČR rázně bouchli do stolu. Poslali proto do Bílého Domu dopis, že v EU a NATO už nebudeme. Získali jsme jeho přepis.

Pane prezydenti Bydene,

mi opravdoví českí flastenci a nás takovích moč. Mi už nechtýt bít v NATO a EU. To bít zločincy a mi nechtýt bít ze zločincy. Mi praví českí flastenci, západ je špatní a mi to výme. Ameryka bít doupě satanovo a proto mi nechtít bít dále s Ameryka. Mi proto chtýt vistoupyt s NATO a nebít dále kolonye Bruselu. Mi chtýt díchat svobodni vzduch z našymi slovanskímy bratřy v Rusku. Putyn je naš kamarad. Vi zločynec.

Prič ze satanysti

Česki flastenci

Adresa

Pan Žou Byden

Býlí Dům 1

666 Vašinkton

USA

Ano, přátelé, je to krásné, jak Ti naši ušlechtilí čeští vlastenci bojují za svoji českou vlast. Smutné ovšem je, že mnoho lidí jejich nezištné city stále nechápe. Potvrzují to i hlasující v anketě u článku na iDNES.cz. Tak celých 88% z hlasujících chce, aby Česká republika i nadále byla členem Severoatlantické aliance a paktovala se s vrahy z Wolstrýtu. Dokonce i moji nejbližší tvrdí, že vystoupit z NATO může v současné době, jenom kolaborant, vlastizrádce nebo šílenec. No, to jsme to dopracovali.

Ale zablýskalo se na lepší časy. Skuteční českí flastenci už to pochopili, a jak se říká, nakonec z jiskry vzejde plamen. Čest a sláva našim hrdinům.

Takzvaní vlastenci píší dopis Bidenovi. Chtějí odchod Česka z NATO - iDNES.cz

Autor: Jan Ziegler | pondělí 13.11.2023 10:47 | karma článku: 24,32 | přečteno: 838x