Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Paroubek nechce zrušit poplatky u veterináře!

Aneb malá zpověď jednoho z modrobolševických aparátčíků snažících se neúspěšně všemi silami o znectění ikony české karikaturistiky.

Dnes ráno jsem přišel do práce, zapnul počítač a zkontroloval, zda-li mi přišly peníze z Jánského vršku, které mi měli vyinkasovat za mé štvavé články proti ČSSD. Peníze v pořádku došly, takže pln elánu se můžu pustit do dalšího modrobolševického komentáře, který by pokud možno co nejvíce ušpinil toho starého dobráka Jirku Paroubka. Nejprve zkouším vymyslet nějakou novou přezdívku.... Pandurek, Parouback, prase bradavičnaté... to už je starý, to už tady bylo. Zkusil jsem třeba Chrochtonosa, ale v tom by ho nemusel každý poznat, takže to nechávám koňovi a jdu dál.

 Koukám na různé citace, analyzuji články a rozhovory s předáky dobromilné ČSSD, ale oni jsou prostě tak dokonalí a úžasní, že se mi nedaří najít nic kompromitujícího. Nezbývá mi, než se podívat na nějakou tu historickou kauzu, dávno zapomenutou, protože nic nového opravdu nemám. Ok, jdu tedy do historie a o tři dny nazpět nacházím výrok o tom, jak Jirka je ten nejbáječnější diskutér ze všech, jak nemá nikho rovného. Namyšlenec, říkám si. Pěkně ho tu zdrbnu, ať si s mými modráckými spolunohshledy a patolízaly mohu pořádně zanotovat. Jenže jak nad tím přemýšlím, tak kudy na toho Jirku jít? Vždyť on má vlastně pravdu, on je to přece opravdu báječný diskutér, jemu rovného neznám! Na všechno má tak brilantní odpověď, každého dokáže pourážet tak jemně a decentně, že to ani nepoznáte a ze všeho vypluje jak loď Queen Mary II z děčínského přístavu. Sakra, co jsem to za modrobolševika, když si nedokážu poradit ani s tímhle? Tak jdu hledat dál. Jako inspiraci si před sebe na monitor dám fotku Jiřího v trenýrkách. Teď mě musí něco napadnout! Koukám na ty ladné tvary a křivky.... zase nic, začínám mít pocit, že tohle nikam nepovede, já prostě dneska nic nevymyslím. Co se takhle opřít do těch předvolebních sloganů o obyčejných lidech? Ale ne, už to mám, vezmu si na paškál ty poplatky u veterináře, co chce zrušit! Sakra, já zapomněl, vždyť to na něj vymyslela ODS, nic takového on nechce. Vlastně nojo... on to nechce! A už to víte, že Paroubek nechce zrušit poplatky u veterináře? To mně jako pejskaře opravdu dráždí, víte vy, kolik já utratím u veterináře? Víc než u normálního doktora. S tím by se mělo něco dělat, proč je ten Paroubek proti tomu? Proč nás chce takto ožebračovat? Pak ale kouknu do programu mojí živitelky ODS a co nevidím.... právě že nevidím nic o rušení poplatků u veterináře. S tím bych si mohl naběhnout, tak radši ne.

 Co naplat, dnes opravdu nic nevymyslím, a přitom jsem se tak snažil. Máme to my modrobolševici stále a stále těžší najít něco na našeho liliově čistého protivníka. A bude hůř, dámy a pánové, to si pište, tenhle pán a tahle strana se svými úžasnými a logickými nápady se stávají nositelem pravdy a lásky a nám nezbyde nakonec nic jiného, než se poklonit úžasnému a nepřekonatelnému pánovi všeho tvorstva a naše daně přemístit někam jinam, kde s nimy bude nakládáno „po našem“, jak už to se sílící hrozbou výhry socdem udělalo asi 12 tisíc firem. Dneska holt z Jánského vršku zaplaceno nedostanu, jdu se schovat někam do kouta. Kvůli Jirkovi nebudu mít dneska co jíst.....

 A s výkřikem „Ať žije ČSSD a její velký vůdce!“ dokonám svou dnešní malou morální sebevraždu. Práci zdar, zdar, zdar.

Autor: Milan Zborník | úterý 6.4.2010 10:36 | karma článku: 22,69 | přečteno: 1290x
  • Další články autora

Milan Zborník

Nepalte knihy, prosím!

Pálení knih je špatné a je úplně jedno, jakým důvodem to ospravedlníte. Pálení knih také může motivovat lidi k tomu, aby pálili i něco jiného, jak už z historie víme...

10.7.2016 v 8:49 | Karma: 12,71 | Přečteno: 413x | Diskuse| Politika

Milan Zborník

Hajlující Zeman?

V době svých gymnazijních let, kdy jsem pilně studoval v pivnici Pod Petřínem a v přilehlém okolí, si vzpomínám, že v rámci svých studijních aktivit jsem sledoval i Českou televizi. V tomto médiu se jednoho dne objevil záběr tehdejšího poslance Miloše Zemana jedoucího pražskou tramvají. Ze záběru bylo jasně patrné, že Miloš Zeman, chytající se horního madla, v jeden moment vymrštil svou pravici rovně do výše cca 100 stupňů a tím tak vzdal hold vůdci třetí říše Adolfu Hitlerovi. Miloš Zeman jednoduše hajloval. Dopustil se přímé podpory nacismu, fašismu a bůhví čeho ještě. Tento muž!, kterého jinak samozřejmě velmi respektuji jako morální autoritu, obdivuji jeho ladný a elegantní styl etc. Bohužel.

15.4.2015 v 10:10 | Karma: 22,76 | Přečteno: 723x | Diskuse| Ostatní

Milan Zborník

Jsem skutečným přítelem Ruska

Již z podstaty věci se považuji za přítele Ruska, alespoň té jeho racionálnější části, které je nyní v téhle zemi k čertu pomálu. Má žena je Ruska a náš syn má české i ruské občanství. Polovina naší rodiny jsou tedy Rusové, žijí v Rusku a do Čech nás jezdí navštěvovat. Máme mnoho ruských přátel, se kterými se stýkáme a máme ještě více těch českých, kteří se stýkají s námi. Já jsem Čech jak poleno a kdyby mi před pár lety někdo řekl, že budu mít syna Rusáka, tak bych se mu hlasitě vysmál. Tolik k úvodu.

31.3.2015 v 11:40 | Karma: 29,95 | Přečteno: 1498x | Diskuse| Ostatní

Milan Zborník

Strašení Kalouskem

Po loňských volbách a vítězství současné koalice jsem se naivně domýšlel, že krom jiného konečně končí ona doba, kdy za všechno může Kalousek. Do té doby jsem měl totiž pocit, že za všechno zlé, co se mi děje, může tohle monstrum, jak se mi tehdejší opozice snažila nakukat. Teď je tehdejší opozice u moci a kdo by to byl neřekl, za všechno zlé zase může Kalousek...

8.8.2014 v 11:20 | Karma: 18,44 | Přečteno: 578x | Diskuse| Ostatní

Milan Zborník

Putin je kriminálník. 5 let natvrdo!

Věděli jste, že v Rusku platí zákon, podle kterého tomu, kdo zpochybňuje územní celistvost Ruské federace, hrozí až 5 let natvrdo?

9.5.2014 v 21:18 | Karma: 16,04 | Přečteno: 698x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Na Islandu havaroval autobus s českými turisty, pět jich skončilo na JIP

16. června 2024  11:35,  aktualizováno  21:42

Při páteční nehodě autobusu na severu Islandu se zranilo dvanáct lidí, z toho pět skončilo na...

Pomalý návrat žen do práce po dětech? Je čas více zapojit otce, říkají experti

16. června 2024  20:20

Česko patří mezi země s nejpomalejším návratem rodičů po rodičovské do práce v celé Evropské unii....

Dělníci se zasekli v tubusu elektrárny. Ven je dostali až hasiči

16. června 2024  20:12

Hasiči v neděli několik hodin zachraňovali čtyři dělníky z převráceného vozíku v tubusu...

Rusku může globální oteplení pomoci, proto šíří klimatické lži, říká sociolog

16. června 2024

Premium Globální oteplování není. Za klimatickou krizi nemůže člověk, ale mimozemšťané. Jde o světové a...

  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám