Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě byste si měl dát schůzku s nějakým tím agentem CIA a domluvit se s ním na tom průměrném věku dožití. Moje oblibená ročenka pro r. 2014 uvádí, že life excpectancy total population Russia dělá   70.16 years. Že by se to po tom anexi Krymu tak snížilo?

0 3
možnosti
BT

vaše tajemná ročenka o které nikdo nic neví patrně ji nezná ani CIA;-D

2 0
možnosti
Foto

Pokud je stav takový jaký je, tak ovšem není nutné dělat z toho strašáka do zelí strašidlo. Pak si Ukrajina a pobaltské státy s tím strašákem poradí s přehledem sami a my se v tom nemusíme nijak angažovat, protože by to bylo kontraproduktivní.

0 3
možnosti
PN

Očividně jste si zapomněl vzít prášky pane Řezníku 8-o

0 0
možnosti

Tleskám, tleskám. Já sám mám kamaráda z Petrohradu a z toho, jak mi popisuje hony na (domnělé) homosexuály, tak to tady bylo naposled v letech 1939 až 1945 když podobně naháněli židy nebo západní agenty. Je to hrůza.

4 0
možnosti
MS

Putin a jeho klika mají plnou hubu údajných fašistů na Ukrajině a přitom Rusko má dnes k fašismu hodně blízko.

5 0
možnosti
LW

L46e43o 49W75o36l68f

31. 3. 2015 14:10

Výborný článek R^

6 0
možnosti
PS

Také bych rád byl přítelem Ruska,ale bohužel nemohu být přítelem těch Rusů,kteří se z bůhvíjakého důvodu rozhodli žít v naší zemi,v mém rodném městě,v našem domě - chovat se zde velkopansky a neuctivě ke všemu,co je nám domácím vlastní a někdy i drahé- ostatně to většinou platí o mnohých přistěhovalcích od moravy po asii....a pak ještě produkují třeba malé Rusáky.

2 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že v té mizerii je nejlepší hodit si mašlí.

0 8
možnosti

Super nápad agente, do toho!R^

4 0
možnosti
VK

Karma. Z Vašeho pohledu se také hlásím k přátelství k Rusku. Děkuji za tento blog.R^

4 0
možnosti
BK

Pane, promiňte, ale nepochopil jste vůbec nic- co se týče zahraniční politiky, která se v současnosti odehrává.

1 13
možnosti
MZ

Prosím poučte mne

7 0
možnosti

Je to velice zajímavý článek, ale poslední odstavec to celé zkazil. Psát, že Rusko stojí na vetchých nohách a může zničit jen samo sebe, je podle mého názoru podcenění schopností Ruska ublížit.

Myslím ale, že jste Rusko popsal poměrně dobře. Jen bych dodal ještě druhou stánku. Stejně jako Rusko se snaží USA. Jejich výboje a nevyprovokované války z nich dělají stejného agresora, jako je Rusko. Zatím je nám pod USA lépe než pod Ruskem. Dej bůh, aby to vydrželo.

Co se týče plivání na našeho prezidenta, tak já jsem ho volil. Nemám z něj radost, ale kdyby byla stejná volba znovu, opět bych ho volil raději, než Knížete Spáče I. Zeman je hulvát, ale Šláfnberk dokáže (stejně jako Havel) humanitárně i bombardovat.

2 11
možnosti
MZ

nemyslím si, že bych Rusko podcenil. Ano, Rusko není slabá zem, nicméně v porovnání s tím, jaký má apetit, je neskutečně zranitelné. Bohužel má atomové zbraně, o těch jsem raději nepsal, apokalypsu si nepřipouštím. Ale pokud na ně zapomenu, tak v Evropě jsou nejméně tři země (Německo, VB a Francie), které mají armádu silnější než současné Rusko. Rusko se čas od času vytasí s nějakou technologickou novinkou, nicméně naprostá většina jejich ozbrojených sil je zastaralá. Pokud by opravdu došlo na lámání chleba a na konvenční válku s NATO, Rusko nemá šanci. Dalším aspektem je Ruská ekonomická (ne)síla založená na prodeji primárních surovin (o tom bych mohl napsat další článek). Mají sice hodně rozpustitelných rezerv, ale i tam bylo vidět při prudkém oslabování rublu, jak rychle ty mohou vymizet. Pokud se cena ropy výhledově nevrátí nad 80usd za barel (a že se jen tak nevrátí), bude mít Rusko velké problémy i se slabým rublem, protože s vlastní vnitřní spotřebou jsou nesoběstační a ani Čína či Indie, ke kterým nyní Putin vzhlíží, v rublech platby přijímat nebudou. A Evropě stačí jednoduše zmáčknout červené tlačítko, odpojit Rusko od systému swift a jsou ve finančním středověku... to a další věci dělají Rusy hodně zranitelnými. Děkuji za Váš příspěvek.

10 0
možnosti
MS