Lekce pro ČSSD

Nečas lže, Langer bere miliony od Mrázka, Bém krade, Kalousek kašle na lidi..... A co pan Vlček? Proč jsem jeho obličej ještě neviděl někde viset v souvislosti s 25 či kolika miliony?

Pan Paroubek kdysi prohlásil, že u politiků by měla existovat presumpce viny. To znamená, že v případě podezření, že politik se dopustil nějakého protiprávního či korupčního jednání, nebo jednání, kdy zneužije své pravomoce, by měl okamžitě odstoupit nebo být odvolán. Já osobně si myslím, že je to ptákovina, to bych pak mohl na kohokoliv ukázat a říct: To je zloděj! A ten dotyčný by se ze svého úřadu musel sebrat a odejít. Ale budiž, řiďme se tím, jak to říká Paroubek. Pak ovšem nechápu, co to tam ten Vlček ještě dělá? Není schopen vysvětlit nic z toho, co je mu nyní přisuzováno a ještě proti němu vypovídají svědci další a další věci. Kde je teď pane Paroubku ta vaše presumpce viny? Asi někde, kam slunce nesvítí, soudě tak z vašeho vyjádření, ze za všechno vlastně můžou novináři. S přiznáním, že vy jako poslanec jste to vlastně dělal taky, takže vše je v pořádku....

 Obličej Ivana Langera teď na nás svítí ze všech možných bannerů, kam se podíváte. Pod ním jsou údajné zápisky z Krakatice, kterou ovšem ČSSD odmítá zveřejnit, ač sám Langer a celá ODS jí chce poslat na světlo boží. To by se pak totiž možná ukázalo, že ono Íčko není Langer, ale Ibl. Což by se ČSSD samozřejmě nehodilo, proto si s Krakaticí hraje tak, jak je jí po libosti. Úplně přitom zapomíná, že Langer má ze současných politiků jako jediný tři bezpečnostní prověrky NATO. Langer není žádný svatoušek, o tom se přít nechci. Nicméně určitě si s ním nezadá Tvrdík, Dimun, Rath, Kraus a spousta dalších, kteří za ČSSD kandidují. Jejich obličeje však nesvítí na žádném banneru. A přitom by se toho dalo tak krásně využít. Proč to tedy nikdo neudělá? Jednoduchá věc, protože takhle špinavou hru jsou tu schopni v současnosti hrát jen sociální demokraté. A to i přes to, že sami mají víc než jen máslo na hlavě.

 

Autor: Milan Zborník | pátek 16.4.2010 12:12 | karma článku: 37,28 | přečteno: 1908x
  • Další články autora

Milan Zborník

Nepalte knihy, prosím!

10.7.2016 v 8:49 | Karma: 12,71

Milan Zborník

Hajlující Zeman?

15.4.2015 v 10:10 | Karma: 22,76

Milan Zborník

Jsem skutečným přítelem Ruska

31.3.2015 v 11:40 | Karma: 29,95

Milan Zborník

Strašení Kalouskem

8.8.2014 v 11:20 | Karma: 18,44