Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Segregace černých… „česko-sodních“ humorů „pseudo-nacisty“ Filipa Turka

Konkurence Turka má právo na svobodu slova a vykreslovat jej pro své zájmy zisků mocenských pozic jako „pseudo-nacistu“, stejně jako on má právo na „humory“ jako z pořadu ČT Česká soda s hitlerovsko-nacistickými přirovnáními.

Koalice Přísaha a Motoristé v čele s lídrem kandidátky Bc. Filipem Turkem má podle průzkumů reálné šance nejen získat v euro-volbách 1 či 2 mandáty, ale za rok ve sněmovních volbách získat mandáty další a stát se s očekávatelně vítězným ANO stranou vládní a koaličním vládním partnerem. Snaha o kompromitaci tak je ze strany současné vládní koalice předpokládatelná.

Pořady s ním na VOX TV Po žních k Turkovi nebo na XAVER Live sleduji cca 2 roky, kdy se vyjadřoval jako ekonomický konzervativec se stylem odpovídají popisu sebe sama jako „humanista hazící na sociální sítě provokativní granáty“.

Do včera jsem byl rozhodnutý hodit to buď právě Filipu Turkovi (z 20%) nebo Liborovi Vondráčkovi ze Svobodných (z 80%). Volební výsledky jsem očekával 2,5% pro Svobodné a 8% pro Přísaha a Motoristé. Mediální štvanice pseudo-nacismu, která se na Filipa Turka, pro jeho humor a la Česká soda strhla, ale změnila můj názor v jeho prospěch. Segregace černého humoru je jako segregace černých lidí. Nepřípustná!!!

Obdobně budou i další různorodé přesuny v jeho (ne)prospěch. A s tím jak si myslím, že je humor České sody rozšířený v populaci, kolik lidí bude hlasovat protestně a kolik lidí se i nově o Filipu Turkovi díky této „anti-kampani“ dozvědělo, tak nyní očekávám 1,5 % pro Svobodné a až 11% pro Přísaha a Motoristé, ale při cca 30% účasti voličů je opravdu zrádné tipovat – nevíme která část spektra přijde volit.

Máme svobodu slova, takže konkurence Turka má právo vykreslovat jej z různých fotografií a komentářů, z důvodu svých zájmů zisků mocenských pozic, jako „pseudo-nacistu“, stejně jako on má právo na ty své „česko-sodní humory“ s hitlerovsko-nacistickými přirovnáními, ze svých zájmů být za vtipného. Karma pracuje a nyní tak i sklízí co zasel „humor Turka spojený s nacismem“ – viz např. TMBK. A jako bonus si čast lidí bude i myslet, že nacista je a bude to pro ně stejný důkaz, jako když jimi vybraná vlaječka na jejich profilu z nich dělá nějakého demokrata nebo tričko s Havlem nositele jeho odkazu.

Z krátkodobého hlediska protizákonnost jednání Bc. Filipa Turka (1985) prověří policie, případně soud. Asi tušíme, jaký bude závěr, ale to už bude po emocemi ovlivněných volbách.

Ze střednědobého hlediska společenská diskuse určí zda případně není kvůli tomu vhodná revize některých zákonů, jako i o popírání holocaustu, kdy ČR patří mezi 18 z 193 zemí světa a 13 z 27 zemí EU, kde je zákon proti popírání holokaustu a zda by nemělo dojít k jeho zrušení pro proti-ústavnost jako ve Španělsku 2007. Je to totiž i vděčný opěrný bod při legalizaci boje proti „nesprávným názorům“.

Z dlouhodobého hlediska by byly před volbami nejlepší bez-emoční programy jen z účetních kalkulací a s vyhodnocením shody s morálními hledisky té které lidské civilizace, politické ideologie a náboženství bez bulvárního emotivního působení s významem, kdy informování znamená „snižování entropie příjemce údaji, konkurenčním zpravodajstvím a polemikou“ a dezinformování znamená „nesnižováním entropie příjemce frází, reklamou a politickou korektností“.

Závěr je tedy jednoznačný. Svobodu slova bez politické korektnosti. Názory musí soutěžit na volném trhu myšlenek a pravda zvítězí. Konkurence Filipa Turka má právo vykreslovat jej pro své zájmy zisků mocenských pozic jako „pseudo-nacistu“, stejně jako on má právo na „humory“ jako z pořadu ČT Česká soda včetně hitlerovsko-nacistických přirovnání pro zvyšování své osobní nebo veřejné politické popularity. Že se mu při vstupování do vrcholné politiky neřízeně smíchaly a nyní promazáváním cca 10 let starých fotek a komentářů dělá „demage control“ je jeho minimálně nedůslednost, ale dokážu si představit, že z doposud očekávaných 4-8% může být výkyv jak k 1%, tak i k 11%. Lidé si zvolí, kdo je má zastupovat.

Čtěte na podobé téma:

Po lžích k Turkovi: Danuše Nerudová výkonným marketingem pro Filipa Turka

Autor: Josef Zbořil | čtvrtek 6.6.2024 19:03 | karma článku: 25,81 | přečteno: 1213x
  • Další články autora

Josef Zbořil

PSYOPS pro posílení důvěry vlády jako součást při zadržení podezřelého z terorismu

Prezentace zadržení podezřelého z teroristického útoku bývá využita jako součást psychologických operací (PSYOPS) vlády.Podívejme se na obecné způsoby,jak funguje,přičemž PSYOPS může být hypoteticky až 100% komunikovaného příběhu.

9.6.2024 v 19:14 | Karma: 11,49 | Přečteno: 209x | Diskuse| Politika

Josef Zbořil

Bude do sportu zaveden pojem „smíšený jednotlivec“?

V týmových sportech existují „smíšená družstva“ složená z mužů a žen. Jelikož dochází ke změnám pohlaví, což způsobuje minimálně rozpaky nad férovostí, tak řešením by byla v jednotlivcích obdoba jako „smíšený jednotlivec“.

6.6.2024 v 20:11 | Karma: 0 | Přečteno: 31x | Diskuse| Miniblogy

Josef Zbořil

Po lžích k Turkovi: Danuše Nerudová výkonným marketingem pro Filipa Turka

Tři reflexe z debaty z 3.6.2024 mezi lídry kandidátek do evropského parlamentu Filipem Turkem (Přísaha a Motoristé) a prof. Ing. Danuší Nerudovou, Ph.D. (Starostové a osobnosti pro Evropu).

4.6.2024 v 17:46 | Karma: 32,28 | Přečteno: 1335x | Diskuse| Politika

Josef Zbořil

Hrozba armádní „PSYOPSkracie“ aneb amplifikace, de-amplifikace a síťová neutralita

Armádní psychologické operace PSYOPS jsou zbraní, jejíž použití proti vlastnímu obyvatelstvu je pučem junty. Síťová neutralita (otevřený internet) bez inkviziční de-amplifikace je esenciálností v rovnosti demokratické společnosti.

1.6.2024 v 19:39 | Karma: 13,94 | Přečteno: 325x | Diskuse| Politika

Josef Zbořil

Strategicky odkomunikováno plk. Foltýnem: Daniel Vávra je egomaniak a trouba

Proč se stal od 1.6.2024 novým vládním zmocněncem pro strategickou komunikaci plk. Mgr. Otakar Foltýn, který emituje vulgarismy a připomíná „voliče-plukovníka“ ministerstva proměny z britského sitcomu Červený trpaslík?

1.6.2024 v 18:20 | Karma: 24,73 | Přečteno: 644x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Miliony na účtech, ale také dluh mamce. Jaký majetek mají čeští europoslanci

22. června 2024

Premium Nově zvolené europoslance nečeká v Bruselu v červenci jen první zasedání, ale také majetkový...

Voda mezi filharmoniky, desetitisíce lidí bez proudu. Bouřky zahltily hasiče

22. června 2024  8:39,  aktualizováno  11:25

Silné bouřky, které prošly odpoledne a večer přes Česko, se v noci přesunuly nad Moravu. Provázely...

Expert: Méně nálepek. Nazývat opozici bez důkazů dezinformátory je špatné

22. června 2024  10:05

Vysíláme Dezinformace se zneužívají v politickém boji. Ale nejen ve smyslu šíření lží, ale také v...

„Je to má vlast.“ Za Ukrajinu válčí i vojáci z řad vietnamské komunity

22. června 2024  9:05

Sledujeme online Lidé po celé Ukrajině se semkli tváří v tváři ruské invazi a vietnamská komunita v tom není...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 289
  • Celková karma 16,85
  • Průměrná čtenost 1724x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".