PK

Obhajobu pana Turka jste pojal poměrně zajímavě. Mě třeba jeho hajlování z automobilu dost vadí a opravdu to neberu jako vtip. Mimochodem. Českou sodu jsem měl moc rád.

Pan Turek je prostě jen další bohatý člověk, který se rozhodl, že něco vydělá i politikou. Jenže jaksi nepočítal, že tak jako Babiše, ho dožene jeho minulost.

Z druhé strany. Babiš si své voliče našel. Třeba si je nalezne i Turek.

Počítám však, že v EU parlamentu nic pokazit nemůže. On tam totiž ani chodit nebude. Pokud teda nebude mít někde poblíž zajímavý byznys.

EH

Turek je nevyzrálý. Je na něm vidět, že bez politické zkušenosti v pozadí osobnost nestačí.

Umí šikanovat oponenty na sítích jako pitbull a když se mu dostane téhož, fňuk fňuk nikdo mne nemá rád.

Na druhou stranu antiTurek mu hlasy díky stanu přinese.

Já se obávám, že v EU parlamentu bude stejný zastrašený gaučový pejsek jako v debatě s Nerudovou.

Foto

Prý byla jeho strategie maximalizovat čas Nerudove, protože ta se usachuje sama. Výsledky na síti měl prý skokové narusty a dost známých mu psalo, že se zděsili co je Nerudova zač a že už ji volit nebudou.

Prý je hrdý že se udržel, když se mu vysmivala když mluvil o zesnulé matce. Mám z lonska stejnou zkušenost, tak mu rozumím. Já bych to jak on nedal.

Foto

Každý propadlý hlas od lidí jako Vy se počítá. Udělal jste dobré rozhodnutí!

Foto

S tímto vaším systémovým či neystemovym přístupem nemohu souhlasit. To jsou nepekna slovicka. Ale my z vás demokrata uděláme.

  • Počet článků 289
  • Celková karma 16,85
  • Průměrná čtenost 1724x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".