Pane Kalousku tohle nebyl zrovna TOP nápad!

Ráno jsem se od jedné náhodné babičky dozvěděl, jak ji a celý domov s pečovatelskou službou nakrknul pan Kalousek a jeho složenka na 127.000 Kč na umoření státního dluhu. Paní vypadala dost rozčíleně ještě po 24 hodinách a říkala, že z toho málem měla infarkt. Přiznejme si, že to byl dost hloupý nápad posílat takovéto složenky. Přece jenom mohlo někoho v TOP 09 napadnout, že zejména starší lidé zvyklí platit veškeré doručené složenky, nemusí pochopit, že se jedná o vtip. Chtělo by to trochu více úcty k lidem, kteří z velké části tvoří elektorát nejen levice, ale i KDU-ČSL, které pan Kalousek vděčí za podstatnou část své dosavadní politické kariéry.

Trochu podezírám pana Kalouska, že měl v podstatě podobný záměr jako Martha Issová a Jirka Mádl s "Přemluv bábu", pouze v ještě poněkud radikálnější podobě. Ano, lidé, kteří umřou na infarkt, opravdu levici volit nemohou…

Je také trochu zvláštní, že člověk, který usiloval o koalici KSČM, ČSSD, KDU-ČSL, která by dluh asi ještě "trochu" zvětšila; člověk, který se "vyznamenal" na Ministerstvu obrany; člověk, který byl vrcholovým představitelem strany, která byla kromě 4 let opoziční smlouvy v každé vládě a byla tedy spoluodpovědná za nárůst dluhu… si něco takového vůbec dovolí!

Autor: Petr Zavadil | pátek 14.5.2010 21:35 | karma článku: 19,88 | přečteno: 1459x