Kdo jinému jámu jámu, sám do ní sám……

Tak nám pan Kadlec zase trochu boural, pokolikáté už a kolikrát mu to ještě projde  …….. ????????????      

Jak je to dlouho, co mu ti nepřející ničemníci  do cesty postavili padesát aut. No co měl ten chudák dělat, když se potřeboval dostat domů, že??   A teď již, světe div se, bez řidičáku, znovu řachanda. Jo jo, sluníčko do očí je prevít. A ten chlast tahnuvší z jeho útrob? Patrně francovka proti bolesti zubů. To se ale asi nikdy nedozvíme, neboť pilot odmítl  zkoušku na alkohol z dechu i krve………….

Je Vám to k smíchu?  Mě tedy ne !! 

Proč?

Jako pomyslná špička ledovce tento případ jednoznačně ukazuje směr, kterým se ubírá dnešní moc mocných, nebo spíš bezmoc těch „ ne-mocných“.  Kdykoliv si totiž přečtu nějakou takovou zprávu o průšvihu někoho takového, jako je pan Kadlec (nebo kdokoliv jiný od Policie, Státního zastupitelství, nebo jiného tupelství), tak ji pouze zařadím k dlouhému seznamu již proběhlých průšvihů, obsah článku klidně přeskočím a jen se podívám, zda má happy end. Většinou ano a totiž, že končí větou:

„……..na případ bylo uvaleno informační embargo a případ si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů….. „

A to je pro mne záruka. Bohužel ne záruka vyšetření případu a potrestání viníka „padni komu padni“, ale, bohužel, záruka toho, že se s dotyčným budu i nadále potkávat na ulici, že ten dotyčný bude i nadále jezdit svým autem denně kolem mých dětí, a že se o něm, ještě více bohužel, v brzké době opět dočtu v rubrice „černá kronika“.

Kolikrát mám chuť se opravdu detailně informovat o tom, jak to všechno probíhalo – čas, místo, slova, která zazněla při zadržení a podávání vysvětlení, obhajobu dotyčného, odmítání dechové zkoušky, odběru krve atd atd    a………..    udělat to samé. 

Schválně, jak myslíte, že bych dopadl??  Patrně dost tvrdě, že?

Přeci je třeba dokázat, že Policie je v tomto státě akční, nestranná a objektivní. Každý má přece jen své povinnosti, ale i práva. I když někdo o dost větší.

Proto prosím veleváženou PT GIPS, přestaťe si už dělat z lidí p***l a hoďte přes palubu alespoň jednou svého soudruha a soukmenovce, ať zacpete tomu plebsu dole ústa, která nechá jistě dále otevřena v údivu nad dalšími „hrdinskými“ počiny mužů v uniformách……..

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Zámečník | pátek 26.8.2016 23:26 | karma článku: 41,00 | přečteno: 3345x