Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R97a57d45e39k 63H95o16d29a42ň

28. 8. 2016 10:49

Bohužel u těchto případů se to většinou zvrtne na argument, že "by měly být přísnější tresty". Argumentující vůbec neberou v potaz realitu, tedy že na dotyčného ten trest vůbec nedopadne, protože jednak z toho dokáže vykličkovat díky informacím "zevnitř", advokátům, a v řadě neposlední pak i faktu, že policisté co přijedou na místo nadělají často spoustu chyb, kvůli kterým pak není šance dotyčného potrestat.

Ono je to logické: policisté u nás vůbec nejsou zvyklí na to, že by jim kdokoli mohl omlátit o hlavu postup v rozporu se zákonem. Prostě jsou vyškolení tak, aby smázli "(s)prostého občana", která zákony nezná, protože "on je přece ten slušný", takže s tím že mu policisté nemluví pravdu vůbec nepočítá. No a když narazí na někoho, na koho nestačí obvyklé smyšlenky, už je oheň na střeše.

0 0
možnosti

Prostě stále platí, že když máš známého..... Máte pravdu, nic se asi jen tak nezmění...

0 0
možnosti

I11v61a34n 83M63i16n58á13ř

27. 8. 2016 22:04

Mně je jen nepochopitelné, proč bychom měli donekonečna tolerovat recidivisty ??!

A vůbec nejde jen o tohoto nezodpovědného jedince, který má jen neuvěřitelné štěstí - že zatím nikoho nezabil !

3 0
možnosti

V tom s vámi naprosto souhlasím. Jak jsem již psal ve svém blogu o vymahatelnosti práva, nechápu, jak zpráva v událostech může začínat "policie po honičce zadržela opilého, zdrogovaného recidivistu s kradeným autem, falešnými reg. značkami, bez technického průkazu a pěti zákazy řízení..... po výslechu ho propustila, stíhán bude na svobodě.... TO jde totiž jen u nás.;-(

0 0
možnosti

Když je nahoře skutečný "dream team ČSSD", konkrétně pp. Sobotka, Chovanec a Tuhý, a záda jim kryje ministr spravedlnosti Pelikán za ANO, jak to asi dopadne ? Bude to více dílů než Rychlého Ordinace ;-D.

4 0
možnosti

Toho člověka už mi začíná být líto, evidentně už svoje problémy nezvládá, kariéra fuč a kriminál na obzoru. Nechtěl bych být v jeho kůži.

3 0
možnosti

Asi máte pravdu, že problémy už nezvládá, ale je svéprávný a tu kůži si "navlékl" a nosí ji tak jak nosí, zcela sám a dobrovolně .....

2 0
možnosti

Nechci Vám do toho moc kecat, ale mám pocit, že tenhle bývalý instruktor, je opravdu bývalý, a že se ho naše slavná policie tak nějak už dokázala zbavit.

0 0
možnosti

Máte pravdu, už jsem si to vygooglil. Že by ta první vlaštovka :-)

0 0
možnosti

Generální inspekce s ním v tomto případě již nemá co společného, je to civil. Ale doposud nevyřešili jeho staré hříchy..

No a tento příad je zvláštní v tom, že chytnou "sjetého" řidiče bez řidičáku, odmítá si nechat vzít odběry a přece neskončí v cele předběžného zadržení???

9 0
možnosti

Cela předběžného zadržení je maximálně 48 hodin - tam možná i byl.

0 0
možnosti
Foto

Ksindla popravit pro výstrahu, ale to bohužel nejde. ;-€

3 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 870x
Jsem člověk, který chce dát jasně najevo, že některé věci a skutky zkrátka nelze přejít mlčením.....

Seznam rubrik