Koťátko a kuřátko podle Pussy Riot (blog bez sprostých slov)

Nevěřte svým očím, to na obrázku je opravdu koťátko (pussy) jak papá kuřátko. Kreativní znalce umění nepřekvapí, že biskupem napřed. Překlad je v duchu blogerů, kteří "Volili Karla", velkého to obdivovatele Pussy Riot. (popis patří k fotu uvnitř blogu)

Skupina Pussy Riot před nedávnem obdržela cenu pojmenovanou po našem prezidentovi Václavovi Havlovi za "kreativní disent". Doufám, že se kreativní disent brzy dostane do osnov škol, v jejichž čelech stojí takoví na krásu jazyka citliví ředitelé, co neváhají sundat ze zdi naaranžovanou a vyretušovanou fotografii vulgárního státníka poznamenaného stářím a přiznejme si i obezitou, a nahradí ji nějakým skutečně uměleckým dílem (viz foto) z dílny členky Pussy Riot. Škoda, že jsem se nezúčastnil diskuse se studenty, kde osvícený ředitel určitě předvedl sérii obrázků z tvorby členky Pussy Riot a kde vysvětlovat studentům, že to, co vidí, není to, co vidí, a že se pan prezident mýlí. Určitě na oplátku získal od svých nezkažených studentů několik zajímavých odkazů na jiná obdobná umělecká díla, která sledují od pěti let na svých ajpodech. 

Jen chci apelovat na budoucí učitele kreativity na školách, a to v zájmu našich dcer, aby pro začátek začali jako kreativní pomůcku používat křepelky nebo holuby, a užitou drůbež si studentky před aplikací opravdu dobře omyly vodou, stejně jako svou "koťátku".

Pokud chcete vidět víc, hledejte odkaz v diskusi: 

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/zahranici/Pussy-Riot-odsuzuji-Dva-roky-trestu-jsou-ale-moc-rikaji-cesti-poslanci-244154/diskuse?parent=3526766&p=5

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Zajíčekmiroslav | úterý 4.11.2014 10:01 | karma článku: 29,83 | přečteno: 1335x