Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

M20i54l98a97n 54B16í37l52e23k

4. 11. 2014 15:56

A nepletete si Pussy Riot se skupinou Vojna? Některé členky Pussy Riot se sice angažovaly i v několika akcích Vojny, ale totožné obě skupiny nejsou.

1 0
možnosti
Foto

Už jen za to fotoRv

jste hulvát podobně jako ZemanRv

3 3
možnosti
TB

Co se Vám na tom fotu nelíbí? Vy snad nejste skalním příznivcem Pussy riot?  Vy snad nefandíte jejich výtržnostem v kostele, jejich sexuálním orgiím, kterými se chlubí na netu? ;-) Vždyť to jsou přeci bojovnice za demokracii, dokonce dostaly i nějakou cenu za to ;-)

2 3
možnosti
MD

Jako v prirode. Clovek stoji, diva se a mlci. A telem mu prostupuje pocit krasy.

0 0
možnosti
VH

Kdepak jste sehnal modelku? Nebo ji sháněla GRU?

0 0
možnosti
MD

Galose ud blata nechavat prosim prede dvermi. Dekujem.

0 0
možnosti
PN

P98e23t65r 51N36ě59m55e71c

4. 11. 2014 10:35

Nic jsem nepochopil :(

0 0
možnosti
JC
Foto

Jste tam ty odkazy měl dát, aby je lidi nemuseli hledat.

0 0
možnosti
BM

Zde nejde o to, co byly Pussy Riot zač. Nejsem jejich obdivovatelem a co vyváděly v kostele byla skutečně výtržnost. Avšak otázka se jeví jinak. Co by se s nimi stalo, kdyby nebyly proti Putinovi? Spravila by to pokuta a nějaká ta vytržnost před policejní stanicí. Jenže v tomto případě kriminál na tvrdo. A co Chodorovský. Kdyby nekritizoval Putina, tak by nyní s ním seděl u stolu v Kremlu po boku snad větších grázlů nežli je on. Jenže byl proti Putinovi.....

A o tom to skutečně je......

7 3
možnosti

Spíše byste si měl uvědomit, že Zeman takhle shodil celý ruský disent - poukázal na jednu trochu obskurní punkovou skupinu, načež konstatoval, že v Rusku nejsou žádní političtí vězni. V kontextu toho, že se chce od Číňanů učit, jak udržet stabilitu společnosti, jsem docela rád, že už je Zeman starý a už na to nemá. Jinak bychom se tu za chvíli mohli nadít něčeho na způsob orbánismu.

6 1
možnosti
TB

Dal jsem si tu práci a přečetl jsem celý jeho přepsaný rozhovor a takhle to vůbec neřekl.  Dejte si tu práci taky a nespoléhejte na mediální zkratku, co čtete na netu nebo v novinách. I s tou Čínou je to úplně jinak, než nám podsouvají naše média...Ve skutečnosti krom těch pár vulgárních slov má v celém rozhovoru pravdu...

8 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1999x
Občan...

Seznam rubrik