Za polovinou cesty / Over Half Way

Mám za sebou 90 km, tak jsem přes polovinu.Než jsem začal dneska, měl jsem velké obavy zda nebudu moc unavený anebo budou zase velké vlny. Naštěstí počasí bylo dobré a fyzička taky. Po 5 dnech na jedné přehradě rád jsem viděl hráz. Zároveň jsem vyhrál sázku. Sázeli jsme se o tom, kdy uvidíme hráz. Já jsem tipnul po 7 km a kamarád řekl po 8 km. Vyhrál jsem nealko pivo k obědu!Zítra bude další dobrodružství, protože skočím do skoro ledové vody a poplavu celou délku Kamýcké přehrady.

I've gone 90 km so I'm over half way.
I had some worries before I started today about whether I'd be too tired or there would be big waves. Fortunately the weather was fine and my fitness too. After 5 days in one reservoir it was good to see the dam. I won a bet at the same time. I bet with a friend after how long the dam will be visible. I guessed after 7km and he said after 8km. I won a non-alcoholic beer with my lunch!
Tomorrow will be another adventure because I'll be jumping into almost icy water and I'll swim the whole length of Kamyk Reservoir.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Paul Whitaker | středa 7.7.2010 20:44 | karma článku: 9,69 | přečteno: 923x