Stále sháním sponzory / I’m still looking for sponsors

V současné ekonomické situaci shánět peníze pro dobročinné akce je ještě těžší než obvykle. Ačkoli už mám několik slíbených příspěvků od fyzických osob i firem, produkty od firmy Nutrend a dalšího sponzora ve formě finanční společnosti, kterou chci brzy oznamit, abych dosahl svůj cíl pro Asistenci jsou potřeba ještě 2 sponzoři. Proto tento týden Vás žádám o pomoc. Přeju si, abyste mluvili se svými zaměstnavatelem, známými a kontakty, aby tento projekt opravdu uspěl. Pro více informací o projektu a kontakt na mě vy/oni se můžete/můžou dívat na stranky (www.vltava2010.cz). Veškeří sponzoři získaji reklamy pro jejich společnost přes mediální partnery projektu, tj. deník Sport, Český rozhlas 1 a Český rozhlas České Budějovice. Tento blog má přes 400 čtenářů týdně, takže doufám, že někteří z Vás jsou schopní pomoci:-).

Teď více o plavání. Minulý týden jsem měl šok, když v Podolí otevřeli venkovní padesátku. Má úplně jiné vlastnosti, než třiatřicítku, která je teď zavřená na čístění – je podstatně pomalější! Třiatřicítka byla vždy klidná a hladká, ve které můžete jednoduše klouzat. Naopak padesátka má vlny a mám pocit, že mě pořád háže sem tam. Je mnohem těžší najít dobré rytmus a najednou plavu kilometr o 3 minuty pomaleji! Trvalo pár dní, než jsem si na to zvyknul , ale teď už mám lepší pocit. Chci plavat tento týden ke 40ti kilometrům.

Bydlím docela blízko koupaliště Petynka, které má hezký 50m bazén, tak na pár týdnu, než začnu trénovat ve Vltavě asi rozdělím trénink mezi Petynkou a Podolím. Ve Vltavě bude zase úplně jiný pocit (velmi studený!) a pak budu o tom všechno psát. Snažím se získat jako sponzora neoprénovou firmu, ale když to nevýjde, budu muset neoprén koupit:-(. Jsem fakt zvědavý jaký bude pocit plavat v eoprene, protože nikdy jsem to nedělal.

Lidi, přeji krásný týden. Napíšu zase příští týden.

 

In the current economic climate it’s even harder than usual to get sponsorship for charity events. Although I already have quite a few donations promised from individuals and companies, product sponsorship from Nutrend and another paying sponsor from a financial company, which I hope to be able to announce soon, a couple more sponsors are required for there to be decent amount of money for Asistence. So this week I’m appealing to you for your help in speaking to your employer, friends and contacts so that we can really make this swim a success. You/they can look at the website (www.vltava2010.cz) for more details and how to contact me. All sponsors will get coverage for their company through the media partners: deník Sport, Český rozhlas 1 and Český rozhlas České Budějovice. This blog is getting over 400 hits per week so I hope that some of my readers will be able to help:-).

On to swimming now: I had a bit of a shock last week when they opened the 50m pool at Podolí. It’s got a completely different feel from the 33m pool, which is now closed for cleaning; it’s a lot slower. The 33m pool is always calm and smooth, allowing you to glide through the water much easier, whereas the 50m pool has a lot more waves and you feel like you’re getting thrown around all the time. It makes it harder to get into a good rhythm and I noticed that my time per kilometre has slowed by 3 minutes! It took a few days to get used to but I’m pleased to report that I’m more used to it now and it doesn’t feel too bad. I’m hoping to approach 40km this week.

I live quite close to koupaliště Petynka , which is a nice 50m pool, so I’ll probably split my training between there and Podolí for a few weeks until I start training in the Vltava itself. That’ll be a completely different feeling again (a very cold one!) and I’ll write all about it when it happens. I’m trying to get a wetsuit sponsor at the moment, but if that doesn’t work out, I’ll have to buy one:-(. I’m actually very curious how different that’s going to feel because I’ve never swum in a wetsuit before.

 

Have a good week folks. More from me next week.

Autor: Paul Whitaker | pondělí 19.4.2010 23:23 | karma článku: 6,12 | přečteno: 767x