Dnes jsem plaval domů / I Swam Home Today

Dnes jsem uplaval jen 7,9 km a dorazil jsem přímo k naši chatě, což byl příjemný pocit. Pronajal jsem si chatu jen 100 m od Orlické přehrady jako základnu do 10.7. Je to skvělé místo na odpočinek po dlouhém plavání i všichni pomocníci si to tady moc užívají. Skoro každy večer grilujeme u ohniště, tak jsme venku od rána do večera. Díky mému zvědavému štěňátku jsem i poznal pár milých sousedů. Všude kolem je les, takže máme kam utéct ze slunce.Počasí nám nádherně vyšlo zatím. Voda se během tohoto týdne oteplovala o několik stupňů a tak, že dneska jsem plaval bez čepice, protože včera mi bylo horko. Mám už smažený obličej a krk a je dobré, že chrání zbytek těla neopren. Jsem zvědavý na jak dlouho ještě vydrží ty třicítky.Svaly kolem ramen začínají bolet. Těším se na odpočinkový den v pondělí, ale nejdříve musím zvládnout úsek Vůsí - Ochoz.

I swam only 7.9km today and arrived right by our cottage, which was a nice feeling. I rented a cottage just 100m from Orlik Reservoir as a base until 10.7. It's a great place to relax after a long swim and all the helpers enjoy it here. We cook over an open fire almost every evening so we're outside from morning to evening. And thanks to my curious puppy I've got to know some of our nice neighbours. All around is forest so we have somewhere to escape from the heat.
The weather has been great so far. The water has gone up several degrees this week and today I swam without a cap because I was getting too hot yesterday. I've already got a fried face and neck and it's a good thing that the wetsuit is protecting the rest of my body. I'm curious how long these temperatures in the 30s will last.
The muscles around my shoulders are starting to hurt. I'm looking forward to a day off on Monday but first I have to manage the section from Vůsí to Ochoz.

Autor: Paul Whitaker | sobota 3.7.2010 17:20 | karma článku: 8,22 | přečteno: 905x