2. den ve Vltavě / 2nd day in the Vltava

Kamarádka mi popsala pocity vařeného humra, protože tak se cítili ti, kteří dneska jeli na lodi. Nebyl vůbec stín. Byl ale velmi hezký úsek trasy. Tak hezký, že dokonce i já jsem se musel při plavání dívat kolem sebe.Od Vánoc žiju skoro jako samotář. Měl jsem na kamarády málo času, tak teď je pro mě velká radost mít u sebe každy den kamarády, kteří jsou ochotní si vzít volno a pomáhat s realizaci projektu. Včera se mnou byli milí kolegové z Develoru a dneska další kamarádi, včetně 2 členů Asistence. Většinou budu mít stejný tým na 2 až 3 dny a pak se budou střídat.Dneska proud nebyl tak rychlý a jak jsme se blížili vodní nádrže Hněvkovice úplně se zastavil. Přesto jsem urazil 11,8 km za 2 hodiny 21 minut. Stále plavu volně a žádné potíže nebyly.Zítra budu plavat z Purkarce do Týna nad Vltavou.Omluvtew mi za překlepy, ake blof teď píšu na nobilu.

My friend described the feelings of a cooking lobster because that's how the people in the boat felt today. There was no shade whatsoever. But it was a really pretty part of the route. So pretty that even I had to look around while swimming.
Since Christmas I've been living almost like a hermit. I've had very little time for my friends so it's a great pleasure to have them around me now every day and who are willing to take time off to help make this project happen. Yesterday I had some colleagues from Develor with me and today other friends, including 2 people from Asistence. It'll usually be the same team for 2 or 3 days and then they'll change.
The current wasn't so fast today and as we approached Hněvkovice reservoir it completely stopped. Even so, I still covered 11.8 km in 2 hours 21 minutes. I'm still swimming in a very relaxed way and there were no problems.
Tomorrow I'm swimming from Purkarec to Týn nad Vltavou.
Please excude the typoos in my blof but I'm writting this on my mobil phonw.

Autor: Paul Whitaker | úterý 29.6.2010 21:18 | karma článku: 8,34 | přečteno: 978x