Český sen 2012

Každý sen se může stát skutečností. Otázkou je pouze, kdy - jestli dnes, zítra, nebo za tisíc let...  

Prezidentky-Prezidenta České republiky si váží naprostá většina národa. Všemi ctěná a respektovaná osobnost je s úctou a poctami přijímána všude ve světě.

Parlament je beze zbytku naplněn vlastenci odevzdanými službě vlasti. Nehledí na vlastní zájmy, a zájmy svých politických stran, každé své rozhodnutí podřizují zájmu obecnému a potřebám občanů.

Každý člen parlamentu je vzorem pro mládež svým vzděláním, rozhledem, moudrostí a vystupováním, i mravní čistotou.  Veřejnost se těší na přenosy z jednání parlamentu, který je možno bez přehánění nazvat Rada moudrých.

Vláda je složena z ministrů, kteří jsou ctěni všemi, jichž se ministrem řízený resort dotýká.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  je vedeno již po několik let tak, že stále stoupá vzdělanost národa, naši studenti vítězí v mezinárodních znalostních olympiádách, česká věda slaví světové úspěchy. Sportovci všech sportovních odvětví pravidelně obsazují místa na stupních vítězů v mezinárodních soutěžích.

Ministerstvo životního prostředí  vede činnost lidí vůči přírodě tak, že naše země patří k nejzdravějším co se ovzduší, půdy a vod týká.

Ministerstvo průmyslu a obchodu každoročně sklízí chválu za růst prosperity národa.

Ministerstvo práce a sociálních věcí pracuje tak, že nezaměstnanost sice je, ale pouze krátkodobá, a skutečná chudoba a hmotná nouze hrozí pouze lenochům.

Ministr zahraničí sklízí všude po světě jen slova chvály a uznání pro naši zemi.

Vnitro je spravováno tak, že být policistou znamená být jedním z nejváženějších lidí, policii mají ostatní v úctě,.a bezpečnost občanů, života i majetku je v zemi jedna z nejvyšších na světě. Úředníci státní správy oplývají odborností, vlídností a pracovitostí.

Spravedlnost, úctyhodná soudní moc, které se mohou bát jen darebáci a zločinci, je výsledkem práce ministerstva spravedlnosti. Každý, kdo poruší zákon, je rychle a spravedlivě potrestán.

Zdravotnictví je vedeno tak, že každý občan dostane bezplatně tu nejlepší lékařskou péči.

Kulturu si stát pěstuje a hýčká. Občan České republiky rovná se kulturní, všestranně rozvinutý člověk. Literatura, hudba, divadlo, výtvarné umění přinášejí každý den důkaz o múzičnosti země a jejích obyvatel

Obrana země je v rukou lidí, kteří zároveň patří k největším morálním autoritám.

Obce a města každoročně vzkvétají, a nimi celá zem.

Většina občanů ráda přispívá k obecnému prospěchu prací v občanských aktivitách.

Česká republika patří k nejnavštěvovanějším na světě. Cizinci k nám rádi jezdí, a žádný z nich nemá po odjezdu sebemenší důvod k nějaké stížnosti.

 

Česká republika je skutečný ráj to na pohled.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ladislav Vrchovský | středa 16.5.2012 10:25 | karma článku: 7,78 | přečteno: 808x