- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Polední menu není pro restauratéry na zbohatnutí.....
Po stránce finanční je spíš mírným přilepšením, za poměrně velkou porci námahy.Jeho největší význam spočívá v tom, že když dobře zvládneme polední menu, je dost velká pravděpodobnost, že některé strávníky nalákáme a dají nám šanci i na "alakart", či při oslavách, svatbách, promocích... Ostatně co se reklamy týče, není nad sdílenou dobrou zkušenost.
Polední meníčka musí "odsejpat"...
Nikdo nemá prostor sedět a čekat hodinu na vytvoření té nejvyšší gastronomie.Kuchař musí mít v hlavě srovnanou nejen ekonomiku jídla, ale i organizaci práce, aby to "lítalo"... Nicméně, rozhodně se nejedná o nějaké druhořadé vaření. To co dostanete na talíř nesmí mít jedinou chybu a musíte se olizovat ještě dlouho po spolknutí posledního sousta.
Zkrátka musí to být takové, co si sebou nepřinesete v krabičce a stojí vám za to navštívit nás.Já na to šel třeba takhle....
Burgry jsou v posledních letech nedílnou součástí poledních menu....
Někdy se šikne i kousek ryby....
Salátek s pečenou zeleninou a zauzenou panenkou je také fajn...
V chladnějších dnech je třeba sexy bůčku...
A kdo má hlad, dorazí se buchtou...
Už jste nakrmení, tak se můžeme zbláznit...
Díky a ahoj Filip
Další články autora |
ING-FOREST s.r.o.
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj
nabízený plat:
65 000 - 75 000 Kč