Stravenky ano, nebo ne?

Jako hospodskej bych měl nejspíš plakat, neboť mezi mne a koncového zákazníka vstupuje další subjekt, jako člověk ovšem volám ano, ano....

 

Polední menu není pro restauratéry na zbohatnutí.....

Po stránce finanční je spíš mírným přilepšením, za poměrně velkou porci námahy.Jeho největší význam spočívá v tom, že když dobře zvládneme polední menu, je dost velká pravděpodobnost, že některé strávníky nalákáme a dají nám šanci i na "alakart", či při oslavách, svatbách, promocích... Ostatně co se reklamy týče, není nad sdílenou dobrou zkušenost.

Polední meníčka musí "odsejpat"...

Nikdo nemá prostor sedět a čekat hodinu na vytvoření té nejvyšší gastronomie.Kuchař musí mít v hlavě srovnanou nejen ekonomiku jídla, ale i organizaci práce, aby to "lítalo"... Nicméně, rozhodně se nejedná o nějaké druhořadé vaření. To co dostanete na talíř nesmí mít jedinou chybu a musíte se olizovat ještě dlouho po spolknutí posledního sousta.

Zkrátka musí to být takové, co si sebou nepřinesete v krabičce a stojí vám za to navštívit nás.Já na to šel třeba takhle....

Burgry jsou v posledních letech nedílnou součástí poledních menu....

Burgr, domácí hranolky
Burgr a salát

Někdy se šikne i kousek ryby....

Ryba a grilovaná zelenina

Salátek s pečenou zeleninou a zauzenou panenkou je také fajn...

V chladnějších dnech je třeba sexy bůčku...

Bůček s višňovou omáčkou

A kdo má hlad, dorazí se buchtou...

Buchta a povidla

Už jste nakrmení, tak se můžeme zbláznit...

Blázni na svobodě

 

Díky a ahoj Filip

Autor: Filip Vracovský | sobota 18.1.2020 9:08 | karma článku: 29,02 | přečteno: 1387x
  • Další články autora

Filip Vracovský

Gastro Hradec Culinari Cup 2024

18.5.2024 v 7:43 | Karma: 10,84

Filip Vracovský

Když tma líně olizuje ...

16.5.2024 v 21:42 | Karma: 7,98

Filip Vracovský

Pavel Novotný na kříži ?

14.5.2024 v 19:23 | Karma: 20,35

Filip Vracovský

Trpišák na odstřel ?

13.5.2024 v 17:44 | Karma: 13,95