Pábitelé dezolátů to nemyslí vážně....

Včera došlo k odsouzení Tomáše Čermáka a Patrika Tušla. Byť se jedná o rozsudky v rozsahu několika měsíců, jsou to rozsudky nepodmíněné....

Pokud v budoucnu nabudou právní moci, budou mít oba čas se na ne zcela příjemném místě zamyslet co je špatně. 

Někde v koutku duše mám malinký ždibec naděje, že i pro některé z dezolátů . kteří se řadí k jejich fanouškům to bude důvodem k zamyšlení. Že se to pro ně naopak nestane záminkou k vytváření mučedníků...

Proč mluvím o dezolátech ?  Kdo mě čte pravidelně ví, že nejsem úplně netolerantní. Nicméně pokud podporujete takovéto exoty slušnější označení mě věru nenapadá. Nejsou to jen Tušl s Čermákem. Také z Bohnic vysílající Jana Petreková má své obdivovatele, Pavel Zítek, Jirka Černohorský... Těch jmen by se našlo. 

Není ostudou upadnout během životní pouti na hubu. Sám jsem si držkou v zemi rochnil dvakrát. Stejně tak každý z nás může trpět tíhou na duši, či přímo nějakým typem duševní nemoci... Ostudou je sedat těmto lidem na lep  a chytat se primitivních vábniček. 

Strach se nedá vyléčit křikem ani ponížením někoho jiného. (Nemluvě o jeho likvidaci). Je normální cítit obavy. Žádoucí pak je těm obavám čelit. Něčím co dává větší smysl, než posílat peníze takovýmhle vandrákům, nebo bezmyšlenkovitě šířit jejich videa. 

Nepochybuji o tom, že i po tomhle přiznání, se najde dost těch , kteří neprohlédnou: Čermák u soudu řekl, že nevěřil tomu, co na nahrávce říká, ale šlo mu o sledovanost. Připustil, že mu na účet přišly desítky stokorunových darů. Tušl řekl, že mu celkem přišlo zhruba deset až 20 tisíc korun. Podle něj šlo o účet jeho malé dcery, jehož číslo zveřejnil na svých sociálních sítí. Z minulosti má dva podmíněné tresty - za krádež a vyhrožování.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/tusl-cermak-soud-nenavist-ukrajina-obzaloba.A221026_091654_domaci_vajo

 

Co považuji za nebezpečné je nový level organizace dezolátů, který provádějí Vrábel s Havlem. Samozřejmě na rozdíl od zmíněných exotů se snaží pohybovat v rámci mantinelů svobody projevu a našich zákonů... To že opět nejde o nic jiného než kalkul a obchod se strachem, který se přes SPD dostal nejen na Václavák, ale i do Sněmovny dokazuje skutečnost, že se nám kluci rozhádají dřív než ta jejich revoluce proběhla... 

Ono totiž se strachem a plakáty s označováním nepřátel, kteří stojí mezi mnou a štěstím se vždycky lépe obchoduje, než s nabídkou potu a slz . Jenže nic jiného nepřinese ani pečené holuby, ani koláče na stůl.  Covid a vállka na Ukrajině jsou jen zesilovače, které nám tuto realitu ( Někdy tvdě) připomínají.

 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/tusl-cermak-soud-nenavist-ukrajina-obzaloba.A221026_091654_domaci_vajo

 

 

Autor: Filip Vracovský | čtvrtek 27.10.2022 6:42 | karma článku: 30,63 | přečteno: 2175x