Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV
JZ

J92a74n 79Z53i28e90g44l25e34r

27. 10. 2022 18:07

Doufám, že proti dalším dezolátům budou následovat podobné rozsudky. Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Karma Výborně napsáno.Jsem zvědav kolik dezolatu dají dohromady jejich vůdci na další demonstraci...kolika dalším lidem se otevřou oči a nebudou vidět svou naději v jakési revoluci frustratu a konspirativních primitivů.

1 0
možnosti
Foto

P88e22t29r 63B47u91r65i24a50n

27. 10. 2022 11:59

Níže popsal vše pan Vodvářka. Nemám víc co dodat. Za článek karma.

1 0
možnosti

https://video.aktualne.cz/video-dezinformatoru-tusla-a-cernaka-na-kterem-agresivne-uto/r~6379d1bc149b11ed8980ac1f6b220ee8/r~b4e937bc133e11eda3c0ac1f6b220ee8/

Podíval jsem se na video a neslyšel jsem nic, za co by měli být odsouzeni. V těchto případech podle mě, dostává svoboda slova na zadek.

Že jejich IQ, podle videa, nepřekračuje velikost jejich boty, se asi shodneme. Ale hloupost by neměla být trestná. Trestné by mělo být vyzývání k násili a podle mě, video tento práh nepřekročilo.

Že Ukrajinci začínají být problém(zneužívání dávek, chování některých, ...), to je bohužel nediskutovaný problém a jakmile se a nějakém problému nediskutuje, podobná videa a iniciativy jsou na koni. Já třeba osobně se něco doslechnu, ale že bych měl přehled? Vůbec. V oficiálních zprávách, jako by toto téma bylo tabu.

3 2
možnosti
Foto

Ano, kdežto u nás žádná skupina obyvatelstva nezneužívá dávek a ani v nejmenším neruší nějakým nevhodným chováním. :-P

0 0
možnosti
Foto

Treba sa poučiť z našej krajiny, kam to zašlo až u nás v tolerancii k takýmto a podobným ľuďom. Možno sa niekedy musí stať tragédia, aby ľudia videli a rozlišovali, čo je dobré a čo zlé. Len niekedy máme akoby slabú pamäť a rýchlo zabúdame. Možno nám to zabúdanie pomáha prežiť, neviem. Ale ako Vy, zdieľam kúsoček nádeje, že možno aspoň jeden aj keď nie z tých ľudí, ale z ostatných okolo sa zamyslí a prehodnotí svoje postoje.Dík za Váš blog a želám pohodový deň.

4 0
možnosti
Foto

Jak říká můj oblíbený komentátor Jindřich Šídlo ve svém Šťastném pondělí: "Nikdo nemůže za Vaše podělané životy" (pan Šídlo slovo podělané řekl jinak, každý si logicky domyslí, jak).

Tito lidé, o kterých píšeš, je mají. A náhle se objeví možnost, jak na sebe upozornit.

Trestat za názor - jakkoli nesympatický - je ošidné, může se to obrátit proti každému. Pokud někoho označím v diskusi za kreténa a pitomečka, je to hanlivé a smutné, ale nikoli trestné. Pokud však dodám, že až toho kreténa či pitomečka potkám, že mu rozbiju hubu, jde již o věc, kterou má řešit policie nebo prokurátor.

Pokud tedy ve slovech Tebou zmíněných zazněly podněty k násilí (a je jedno, koho oni vyberou, jednou jsou to homosexuálové, pak třeba černoši, Židí, muslimové, ale třeba i premiér vlády), jde o věc, kterou musí neodkladně řešit.

Zdravá společnost tyhle jedince eliminuje do podsvětí, nemocná jim popřává sluchu. Věřím, že se časy změní a oni opět zalezou do svých děr, kde dožijí své životy v kvalitě, o které píšu výše.

Karma.

20 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
  • Počet článků 657
  • Celková karma 23,21
  • Průměrná čtenost 2138x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik