Na špinavé podlaze tam ležel meč proti Židům....

Spoustu věcí nevyléčí ani čas, protože si jako hovádka škrábeme hojící se jizvy stále znova a znova....

Ten příběh nezačal v horkem se tetelícím vzduchu 2. července roku 936 pod strmou skalou v pohoří Harz. Tam se jen se strnutím tváře skácel k zemi a smrti přiblížil jeden z největších králů a možná i císař.... Vítěz nad Kumány a Čechy. Že se stal králem zjistil na lovu s pomocí ptáků, proto řečený Ptáčník. Málokomu se povede umřít při tom co má rád. Možná odměnou za dílo které postavil, přišla si smrt pro lovce zvířat i území.... zase na honu. Vítěz nad Čechy i přítel Čechů a jejich zbožného knížete. Koho dneska napadne ve chvíli národního dojetí poblíž svatého Víta že i  ona katedrála stojí na základě daru, který nám věnoval . 

Nemáme důkazů o tom kam po smrti putují duše. Nemáme ani důkazů o tom (neumíme statisticky přepočítat podíl na masových  utrpení)  kdo je největší masový vrah v dějinách. Přesto jsem přesvědčen o tom, že duše velkého vládce nedoputovala za obroučky brýlí "věrného Heiniho" jak mu přezdíval jeho guru Adolf Hitler.  Byť tomu sám Himmler skálopevně věřil. Miloval mystiku. Plameny tančící za nocí na zdech hradů SS dokázal přetavit v plameny kremačních pecí vyhlazovacích táborů. Byl nejen zapálený pro to co dělá, ale byl rovněž nesmírně, nesmírně pracovitý. To mu nejen podle mého názoru zmíněnou korunu pro největšího masového vraha v dějinách přineslo. 

Závěr války ale udělal s rychlou kariérou tohoto okultisty rychlý konec. Přes zmíněnou obrovskou pracovitost se mu nepovedlo zatočit se všemi... Židy, Romy, Slovany, komunisty, homosexuály, postiženými...... Zkrátka s každým kdo nezapadal do obrázku ideálního občana Říše. Ani on sám nezůstal ideálním a věrným Heinim. Ve chvíli kdy pochopil skutečnost, že je válka prohraná pokusil se vyjednávat se západními spojenci s cílem spojit se proti Sovětskému Svazu. 

Stejně jako miliony jeho obětí i tato lidská zrůda první kategorie chtěla i přes svou porážku žít. Pokusil se vyhnout odovědnosti a v převlečení za řadového vojáka se ukrýt ve zmatku poválečné Evropy. Nebylo mu ale souzeno. Po odhalení své identity rozkousl kapsli s kyanidem a rychle odešel tam kde ho ač nejsem člověk pomstychtivý čekala tvrdší spravedlnost.  Heinrich Himmler zůstal ležet mrtvý na špinavé podlaze 23.5. 1945.

 

Ještě dnes si připomínáme významné datum v životě dalšího příslušníka "Panské rasy"

https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=714559

 

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | sobota 22.5.2021 8:05 | karma článku: 22,72 | přečteno: 669x
  • Další články autora

Filip Vracovský

Gastro Hradec Culinari Cup 2024

18.5.2024 v 7:43 | Karma: 13,34

Filip Vracovský

Když tma líně olizuje ...

16.5.2024 v 21:42 | Karma: 7,98

Filip Vracovský

Pavel Novotný na kříži ?

14.5.2024 v 19:23 | Karma: 20,35

Filip Vracovský

Trpišák na odstřel ?

13.5.2024 v 17:44 | Karma: 13,96