Já myslím, že pan prezident zklamal jen malinko....

Ano, i já jsem si zkazil neděli poslechem Miloše Zemana. Třeba se někdo z jeho fanoušků chytne a čtením mé glosy alespoň malinko srovnáme skóre....

Je to soudem několikanásobně uznaný lhář. Víceméně je to disciplína, v které u nás doslova trhá rekordy. Tak jak se na muže jeho postavení sluší a patří... nebo snad ne? 

Zájmy Ruské Federace hájí konzistentně po obě období prezidentského mandátu, přesto post obhájil. Navíc od kauzy Novičok kdy opět lhal a zdatně mlžil v Evropském měřítku, si snad iluze nedělá nikdo.  I zde je tedy všechno v pořádku.

Že urážel moderátorku televizní Partie? Přitom spíš než ona na uších si asi na něčem seděl sám.... Svěle to diagnostikoval zde pan Stejskal.... Nicméně tímhle přeci nemohl už vůbec nikoho zaskočit. Ta chvíle  kdy se z milovníka ostrých bonmotů, který dával svou sečtělost najevo hlava nehlava... stal zapšlkým starcem plivajícím jed kolem .... ale na pracovníky médií vytrvale a nejvíc  je přeci už tak dávno pryč. I Báťuška Voloďa valil oči kam si náš pomazaný troufne zajít. Naštěstí na jejich likvidaci má jen dřevěnou maketu.

Takže ne... Principál  Hradního pimprlového divadla kde se sice jen můžeme domnívat, které loutky ( a že z nich jde strach víc než z Chuckyho svého času)  vodí on sám a kterými je naopak ovládán nás nezaskočil. 

Za sebe můžu vyjádřit malé zklamání, že se projev vůbec týkal Vrbětic. Tajně jsem doufal, že si popovídáme o něčem skutečně důležitém. Třeba o podinku... Přeci, proč se durtit pro maličkosti. Pořádný výbuch vypadá jinak. Dneska si připomínáme Černobyl.

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | pondělí 26.4.2021 7:36 | karma článku: 28,25 | přečteno: 1093x
  • Další články autora

Filip Vracovský

Gastro Hradec Culinari Cup 2024

18.5.2024 v 7:43 | Karma: 15,63

Filip Vracovský

Když tma líně olizuje ...

16.5.2024 v 21:42 | Karma: 8,36

Filip Vracovský

Pavel Novotný na kříži ?

14.5.2024 v 19:23 | Karma: 20,35

Filip Vracovský

Trpišák na odstřel ?

13.5.2024 v 17:44 | Karma: 13,96