Bude zle! Vraťme se k tradičním hodnotám. Ploty, násilí na ženách a krádeže pro všechny...

...to by byl sakra volební program. Konečně někdo, kdo by se bral za lidi. Dnešní úvahu opět čtěte jen na vlastní nebezpečí...

Takovou pěknou tradiční hodnotou je třeba sexuální násilí na ženách. To nás určitě zahřeje během zimy a odpojení ruského plynu. Ti skutečně praví patrioti budou během aktu ještě vytvářet třením elektřinu pro matky samoživitelky. 32% našich žen, které nějakou formu sexuálního násilí okusilo...Není to málo ? Co zdejší tradiční alfa samečkové ? (Omlouvám se alfa samičkám, ale tradice je tradice.)

Je třeba zesměšnit všechno co (byť ne vždy je to povedené) se snaží s tímto stavem něco udělat.

 

Další tradiční hodnotou ke které se je třeba vrátit aby nám pomohla překonat těžký časy je ... Právo krást pro každýho. Zamezí se tím závisti, která otravuje náš veřejný život. Podle toho kdo je právě u vesla pak politici Demobloku závidí Babišovi kanály na odklánění miliard. Když se situace vystřídá, závidí jim jejich kanálky na milionky on. Nepůsobí to dobře na mou nervovou soustavu, když se  uráží a perou o ohlodanou kost. Navíc masa tradičně normálních  závidí jim všem. Se sílící nostalgií po Socialismu a SSSR... Vraťme se do dob, kdy právo krást bylo právem právem veřejným. Zvyk je zvyk. Svoboda, rovnost, bratrství... Jak na tuto dobu vzpomíná Google ? 

Cituji: Tak vznikaly paradoxy, kdy kradli všichni, ale občas šel někdo sedět za pár cihel. Celý komunistický režim byl prošpikován kriminalitou od nejnižšího stupně. V každé fabrice se kradlo. Například v pekárnách zaměstnanci rozkradli co mohli.

 

Krásně tradiční byl taky elektrickej ohradník kolem republiky. To už by se sem žádnej cizinec a uprchlík beroucí našim notorickým netáhlům práci nedostal. Časem pak můžeme začít vybírat vstupný až se na nás budou lidi "z venku" přes ten plot dívat jak je nám tu skvěle. Chce to jen chvíli pošvejkovat a přidržet se vlastního fištróna...

 

No.... když tak o tom přemýšlím, možná budou i lepší cesty jak se postavit věcem čelem. Nebrat dobrý bydlo jako samozřejmej nárok a vytáhnout si hlavu z pozadí by nemusel bejt špatnej začátek. Nemyslíte ?

 

Díky. Haf, haf a packu na to.  Pro Blog IDnes Fík Maxipes.

 

 

Autor: Filip Vracovský | sobota 16.7.2022 8:27 | karma článku: 26,68 | přečteno: 1286x