Taková zimní, sněhová (167.)

To je sněhu najednou. Chumelí a chumelí, někteří přitom stále dělají jako byse nechumelilo i když sněží a čas...  čas, ten dál si klidně běží. Holky v zimě doma pod peřinkou, s mobilkem či u notebooku vesele si leží, sem tam na zahřtí uvaří si kakao, čaj anebo kávu, pro radost někdy pošlou po rádiu zprávu i když to neslylyším kolikrát možná a tak už ani nevím. Koneckonců pořád nějaká práce tam azpátky, ale ten snih byl už asi třeba. každopádně takový zřejmě zdá se mi ten hlavní situační stav věcí v ten 11. den toho buďto mezivládí či dvojvládí, jak se to u nás vezme, když celá věc je ve ve stavu zvažování spíše a tak bývalý básník si tu jen tak plká, píše.

Píše a ani nemá o čem, tedy kromě toho, že si stále nějak jdeme i s tou poslední směnou anebo kdo ví jak to celé funguje, ale dostali jsme se někde k vrcholu a tak se může i stát anebo jen někomu zdát, když se některé věci ví, že ještě z posledních zbytků lásky či nějakého ohledu si sem tam někdo jinému řekne:

Chceš vědět co tě čeká?

Obvykle odpověď na otázku. Každopádně čas pomalu tlačí a celá ta věc možná ještě jen tak v klidu leží, protože je teprve leden a nikomu se ven moc nechce, jak tak sněží.

Také bych si raději hřál zadek už někde na zastupitelstvu, ale copak to jde při tomto systému a dalších věcech?

Někdy se mi již ani nechce psát pořád dokola jednu a tu samou věc a dělat ze sebe idiota jako na úřadech a doprošovat se, což je možná typická ženská taktika někdy, ale poněkud nejde ruku v ruce s tou královskou úrovni. Konečně je to také o čase a ten se nemá ztrácet, navíc když tak nějak milimetr po milimetru to pořád někde utahuje a pokaždé někde se to nějak  projevuje.

Teď si dělám hlavu spíše se Zlatou bulou sicilskou, pravda trochu vadné v této moderní době, ale když se historie opakuje, tak spíše přemítám o tom, že král ačkoli je opak prezidenta, tak v podstatě má či by měl mít práva a privilegia stejné v jistých směrech, protože v těch jiných je má stejně vyšší a s tím nikdo nic neudělá, přesto jednou se mi zdál ten sen o tom nějakém průvodu a teď mi to nějak s těmi těžkooděnci zapadá, byť jen proto, že asi si poslanci mezi sebou ten pořádek neudělají, leda že by někdo paroubkovi a jeho bližním ukrad z kapsy, což by nebyl ani takový problém, protože v tomto oboru tam se jistě vyzná spoustu lidí.

Každopádně celá věc se tak má a My, tedy ať již mluvím sloy coby jeho jasnost či jménem jisté gardy, a my na tom nehodláme nic měnit, proč také, nejsme zvyklí ustupovat ze svých stanoviska a sami jsme si židli nepodrazili.

A tak jak se nyní česká politická scéna zabývá kde zase a jak přijít ke kdejakým penězům či kde jaký pozemek zase prošustrovat, tak náas zajímá těch 300 těžkooděnců, jestli si je mám vybrat později někdy tak, jak to kolikráte dělají politici sami z řad duchovních spřízněnců POLICIE ČR anebo zda-li se mám obrátit na ultrapravicové, každopádně tak či onak, i kdyby to bylo tak padesát na padesát také bych se nezlobil, ještě si to zorzmyslím či spíše promyslím a přerozdělím na těžké jezdectvo a pěchotu, protože kdo ví, co a jak bude, volby až na podzim a hlavní trumfy má v rukou někdo jiný. Hlavně zatím žádný bugr.

No nic milí spřízněnci či nadšenci zatím se mějte hezky, posluchejte mp3 anebo desky a já jedu do pardubic, když venku sněží tak hezky...

Autor: Martin Vontor | úterý 17.1.2012 19:32 | karma článku: 5,39 | přečteno: 445x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54

Martin Vontor

Architomie v místnosti

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87