O chřipce a věci s tím souvísející...(act 73. gradibus ad caelum)

... Leccos se mi poseldní dobou hlavou honí. Vlastně napadlo mne i to, že tenkrát na těch schodech vedle toho plavovlasého Sluníčka nemusel sedět černovlasý kluk, ale mohla to docela klidně být i depešácká holčička. V černém celá. Ono proč ne, ty jisté trendy tak nějak k tomu člověka od mládí přivádí, nějak se zařadit do toho světa výjmečného. jen prostě se mi nedávno vybavila jistá docela možná podoba a tváře, ty se zase během toho života tolik nemění, pokud člověk tomu nezavdá jisté jiné příčiny či jak se říká, moc neprudí ledviny.leč nacházíme se ve stavu dnes již, po těch třech létech, které tak nějak vede ten dech, to z čehož někdo neví co bude či co může být, kdejaký okamžik. Možná vlastně i když jde vnímat ty myšlenky, je to tak, tím postupem času, vlastně pořád je to o tom, jak mi psala nedávno při té jedné komunikaci či debatě Naďa Marková , tajemství kolem toho všeho, když čím dál více věcí se může odtajnit či prozradit a člověk v nějaké té dobré víře si po chvíli uvědomí, co že vlastně zase provedl asi a co by z toho teoreticky mohlo vyplynout časem.

Tak dejme tomu, že se může zdát i když dá se to  cítit, vnímat jisté chvilkové zdravotní stavy, kteréžto  otázkou jsou pouze hlavy a jde jen o to, jak si s tím  dotyčný sám v ten okamžik naloží, jelikož může  zareagovat tak a také i onak.

Je zcela logické, že žena ať je již matkou či není,  začne prvně uvažovat nad tím, že tohleto, pokud ví,  že to nějak pomáhá k něčemu, protože to cítí, tak  ve své zcela přirozené péči či lásce bude předávat  dál. Ono už nyní se  to v podstatě děje, nějakým  tím způsobem, jelikož jsou prostě věci, které prostě  zastaviti nelze, ty vlny jenž se dají vnímat pouze  vyšším způsobem vnímání, pokud na něj člověk je  ochoten přejít ačkoli pokud chce, tak stejně časem  jej ta doba a to dění donutí samo, jelikož sám se  ocitne na hranici svého rozhodnutí zda, když je ta  možnost volby změnit jiný směr a trochu ulevit své  peněžence či jen nějak dle své libosti přesměrovat tu svou osobní finanční energii, kde místo toho, co náím přináší starosti spíše  můžeme utrousit pár nějakých drobností k radosti ať již své vlastní či někoho jiného, protože ony ty jisté věci, bez nichž by toto spojení nebylo prostě již nejde vrátit tam či tak jako že se nic neděje či se nestalo.

Dejme tomu tedy, že prostě chvíli v tom dechu lze cítit v nose něco jako chřipku, tenm pach má myslím každý nějak naučený či ví,když to cítí v nose, ale ono nemoc odejde sama, když odstraní se příčina problému, tedy ta pravá. je to jistá podstat všech těch věcí odvíjejících se od té vesmírné síly lásky a pokračující až k bodu jimž je právě Karel XIII. - Král Český Poslední , kterýžto souvisí s duchovnem a všemi těmi věcmi, jelikož je to součástí víry ať již to souvisí s ježíšem jako takovým či jinými věcmi, ke kterým často lidé obraceji své prosby v duchu či nahlas, doma v posteli, když je jim ouvej anebo v neděli v kostele.

Vzhledem k tomu, že teda CHŘIPKA JE REAKCI NA VŠEOBECNOU NEGATIVITU A VŠEOBECNÁ PŘESVĚDČENÍ. STRACH. VÍRA V PRAVDIVOST STATISTIK a kolikráte se odvíjí vlastně v zápětí jistých slov spojených ať již s tímto druhem medicíny alternativní či tím, že třeba zrovna řeším jisté věci právě jménem Krále na veřejnosti a protože ty myšlenky či jen odraz lidských reakcí se již nějaký ten čas nachází na základě možná něčeho víc, než co je tzv. zvuková rychlost právě tou energii ve zpětné vazbě, tak jde o to v co kdo věří. Už pouze to jméno, kteréžto není zvykem v této době vyjmenovávat člověka postaví před jisté rozhodnutí, zda raději se neztrapnit a nechat to být anebo jít tím směrem. Třeba takové komentáře čtené ať již někdy v jistých ranních relacích na ostravsku a Moravě, které přináší Radio Čas či třeba televizní Hyde Park na ČT24 v němž se řešila tím typickým způsobem nevyřešitelně jistá otázka, kterážto všeobecně lidi trápí a kde se jisté názory přes facebook sdělují, mohou působit jistá úskalí tzv. moderátorům skrze nichž je či může anebo mohla být celá duchovní osvěta přenášená do světa čili k jiným uším. Průběh neznám či to, jak to bylo a co eventuelně to v lidských hlavách způsobilo v ten okamžik, ale možná snad záznam bych mohl sledovat přes internet,ale nač tím se zabývat nyní, když dávno JSEM MIMO DOSAH SPOLEČENSKÝCH PŘEDSUDKŮ a NEPODLÉHÁM ŽÁDNÝM VLIVŮM a KOLIKRÁT SE V ČECHÁCH NEVÍ O TOM, CO SE ZROVNA DĚJE NA MORAVĚ, TAK JAKO NAOPAK.

Jenomže ono to tzv. VŠEOBECNÉ PŘESVĚDČENÍ má právě dvojí charakter, jelikož se jedná o víru a nevíru a tam kde se to přebíjí,. Jsoulidí racionálně smýšlející a nepřipouštějící tyto věci a pak jsou ti, jež v toto věří a časem se ty dvě tzv. neviditelné tlakové vlny mohou dostat do křížku kdekoli, kdykoli a u kohokoli.

Obvykle člověka napadne v souvislosti s chřipkou hned teplý čaj, postel, coldrex, nemocenská a podobně anebo prostě jen podvědomě má zakodexované v sobě, že je náchylný a hned se přechladí anebo už zase na něj něco leze, protože to má skoro pořád tak vše souvisí právě s tou či s těmi jistými změnami, jelikož tzv. CHRONICKÉ ONEMOCNĚNÍ či NEMOCI znamenají pouze odpor či ODMÍTÁNÍ ZMĚN. STRACH Z BUDOUCNOSTI či PRÁVĚ POCIT NEJISTOTY, jenž často má asi každý z toho, co má být dál či bude. ŽENY vesměs větší, jelikož tak nějak více toho břemene naloží na muže pro větší klid, vzhledem k tomu, že v muži vidí oporu. I to je asi tak nějak přirozeně odjaktěživa.

OCHOTNĚ ROSTU A MĚNÍM SE. VYTVÁŘÍM SI BEZPEČNOU BUDOUCNOST.

Vlastně to píši pro sebe, jelikož ono v tom případě, že stejně nakonec s nějakou tou ženou budu, tak se zase budeme časem nějak o něčem bavit a v té snaze najít společnou řeč a ty věci, jelikož dávno jsme ve zcela jiné dimenzi je prostě tak nějak brát jako samozřejmé, zase z jiných důvodů a asi by se ta případná idylka mohla vytratit těmi tak zcela obyvklými reakcemi, kdy jeden chce druhému tak nějak pomoci, protože ví něco více a druhý mu zase řekne, že je blbec, protože to tak není a podobně...však věřím, že inteligentní pochop a příjmou a ten zbytek už se o sebe nějak postará.

Trochu jsem opět listoval v tom královském duchu v Pražském strážníkovi v souvislosti s tím Královstvím ČESKÝM, kteréžto by mělo přijít v době let 2013 - 2018, jelikož tak nějak bez ničeho s nic neděje a pokud chce někdo něčeho docílit, tak musí prostě někomu něco dát, nabídnout, protože jinak vlastně druhého na svou stranu nedostane, to je stejné jak v politice, tak v showbyznyse a podobně. tey Já tomu osobně věřím, nevím jak kdo sice, ale tedy...

Pokud jde o další policejní činnost, mělo tzv. GUBERNIUM za úkol odtraňovat drahotu, stanovit taxy na nezbytné životní potřeby a dozírat na jejích dodžování. Dále dohlíželo na plnění řádu hašení ohně, honebních a lesních řádů a v neposlední řadě do jeho KOMPETENCE PATŘIL DOZOR NAD MINCEMI A NAD ZAKÁZANÝMI HAZARDNÍMI HRAMI.

Což je vlastně docela  vystižné a zjedodušené  vydání jistých obtloustlých  spisů s trestními zákony,  což si myslím  že za  jistých okolností by jít  mohlo za jistého  přizpůsobení se těch  policejních orgánů,  kteréžto by vlastně podle  toho všeho měli mít  navrch i nad těmi tzv.  zákonodárci a pečlivého  držení se těch jistých  zásad v rámci své vlastní  cti ačkoliv vlastně nikdo  nechce žít v tzv.  policejním státě.

Já jen, že poslední dobou  se to hemží různými  skupinami bojujícími za  sjednocení cen a  podobných věcí, když tedy v tomto demokratickém státě je spíše bordel, než nějaká demokracie a přesto, když se řekne, že kdysi se šlo do jakéhokoliv obchodu, tak člověk věděl, že mlíko stojí a bude stát dvě koruny a zbytečně nepočítat jestli tam je za dvanáct a vedle za patnáct a podobně, tak se ptám tak nějak taky...asi jako kolikrát každý...Tak jako kaj sme?...kolikrát...

....tak zatím...i když se třeba někdo může domnívat, že by mohlo jít o nějaký fake účet, ale zase je to jen názor proti názorům...prostě dneska nic romantického či poetického už jen tak tak jsem zplodil vzkaz jež poslal jsem na Radio Čas : Ahoj Davide, zahrej všem, jenž tráví tento čas, poslechem rádia ČAS. Doma či pod Hvězdnou oblohou, ať již střízliví jsou anebo na nohy již nemohou...

Martin von Torr alias  Karel XIII. - Král Český Poslední

Autor: Martin Vontor | pátek 2.9.2011 23:49 | karma článku: 4,15 | přečteno: 453x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54

Martin Vontor

Architomie v místnosti

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87