Nový rok a můj blikající počítač (159.)

Tak jsme zase o rok starší. Jistě by klaicky dle starých zvyků podotkl nejedn z mnoha lidí, či občanů. Snad proto, že to tak již patří k těm starým rezavým košilím, tedy pokud člověk nechytne jak se říká druhou mízu anebo třetí, čtvrtou, což tentokrát ovšem byc nerad spojoval s tím typickým ženským podezřením, že se zase někomu opět pověstně zapalují lýtka. To jen proto, že prostě jistý klid se ve svátek sluší dodržovat a respektovat. Jenže pravdou je, že co čert nechce, tak kupodivu se to někde může pojednou vyvinout naopak a člověk si může i doma užívat pověstnou ohňostrojovou palbu a cítit se jako ve válce pod salvou e-mailů, SMS a jiných komunikačních pecek, což spíše vzbudí vztek, za cž se rozhdoně omluvit nemíním už jen proto, že Král se neomlouvá. Pouze nad tím může vyjádřit svou upřímnou lítost a pochopení v rámci jisté tolerance a mrzí jej to, každopádně každá taková věc někam vede a člověka opět může posunout a zocelit. oneckonců jsou jisté překážky v životě, které nás nutí pořád něco překonávat ať již je to v kruzích nižších či vyšších. Každopádně vím, kde tyto slova směruji a kde patří a to i potom, že pokud je ve věci jak se říká tzv. státní zájem, tak opět to pochopí jen rozený politik a diplomat. Vzhledem k tomu, že každý má nějaké své tradice, tak i Já se tradičně vyjádřím k novoročnímu projevu Prezidenta ČR pana Václava Klause i prot, že vím, že se nějak vnímáme na tu dálku a snad i ze zcela jeho vlastních osobních důvodů si myslím, že i On je zvědavý na jisté ohodnocení, což ovšem opět jsou věci tzv. kolikrát nevystihnutelné a to i proto, že Náš pohled je poněkud z jiného úhlu a pevně věřím, že jakákoliv kritika se  cení, protože pokud se na ní člověk dívá tak, že vlastně je to jen odraz věcí ve kterých je třeba se zdokonalit, tak to vede jen ku prospěchu osobnímu a také i proto, že jistou kritiku mohu lidově řečeno schytat i Já a to z jeho pohledu oprávněnou. Však věřím stále, že vše je jen otázkou komunikace a porozumění, protože koneckonců je vše o informacích a ty, pokud jsou dostupné v jakékoliv formě, tak je jen otázkou zájmu.

S tím jak se láme rok se také mění i ty denní rytmy a ten ryze Můj osobní i když má vliv na společenské dění a to jak na základě toho, že prostě se může dotyčným za ten čas zdát či připadat, že buď to opravdu sedí anebo je to nějak důmyslně či úmyslně vymyšlené či vykonstruované.

Ne, prostě je to i na základě spontánnosti, jenž je taktéž jistou součástí toho všeho.

Tedy i proto, že vlastně nosím ve svém těle, ten pověstný cejch vesmíru, se může někomu zdát, jako by se kolem něj začal točit svět či jako by se pojednou stal středem nějakého dění, vyvolaného na základě i dejme tomu jindy tak hloupého odkazu či kliknutí, ale ať se na to dívá kdo chce jak chce, je to dnes součástí života běžného jako takového, protože každý nějak pracuje s počítačem a komunikuje či vyhledává informace na internetu případně tráví čas nějakými hrami tedy virtuálními, což v tomto případě to není a je to tak bráno.

Ono také proč by nemělo.

Nehodlám narážet na některé řeči či slova, protože normálně to nepatří ani k duchu královkému a ani k mému krédu osobnímu, protože ono vše směřuje někam k budoucnosti, kterou prostě dnes vytváří někdo jiný než by asi měl a to i podle prezidentových slov.

Osobně, protože vím a jsem přesvědčen, že jeho projev byl sledován mnoha lidmi a jistě až všeobecn okolí vystřízliví z posylvestrovských radovánek, si buď někdo jeho slova vezme k srdci anebo jako obvykle se opět snese velká vlna kritiky, že by snad i paní Lívie, co by koneckonců momentálně První Dáma republiky z ní mohla uplést docela nonšalantní svetr, pokud někdy tráví čas pletením.

Jedna věc je jistá, ne to, jak se říká, že jsem komunista, protože jsem jim nikdy nebyl, ale přesto jsem i jako ostaní mnozí byl součásti té doby. a ne sám. Pravda je, že někdo tohle preferuje a jiný se snaží spíše nějakým způsobem toto odstranit na základě svých nějakých posudků a hodnocení a i Já se dívám na celou věc tak, že něco k dobru sloužilo a mělo něco do sebe a něco zase ne. Každopádně i Já jsem přesvědčen o tom, že nakonec nás jak ideově či názorově, postojově často spojuje víra v lepší a poklidnější život a to zřejmě na všech polích a že také každý prostě nějak a někdy pořád o něco bojujeme. Tedy pokud chceme či máme pocit, že je třeba bojovat za nějakou správnou věc, jenže co je nakonec správně, to ukáže vždycky čas.

Věřím tomu, že v tento 85. den, kdy jistě někdo čeká, zda nezměním své stanovisko, což již z principu a mravní čistoty či čestnosti a i hájení své pravdy nelze. V ten den toho co si myslím, že ve věci je stejně tak, jako že věřím i tomu, že nelze počítat či se spoléhat, že vše bude od 90. dne tak jak chci i podle toho, že co by se stát mělo se stane, protože je každého svobodným rozhodnutím kdy usoudí, že je tohle uskutečnění možné čímž chci říci, že na tom až tak nebazíruji, protože oficiálně to v mé moci není. Každopádně především hájím zřejmě všeobecný zájem a přesvědčení  lidí, jenž třeba ani nemají tušení, že jejich slova jsou zde vepsány. každopádně i někomu to může přijít jako film Larry Flint versus stát a to i proto, že stejně tak mé informace mohou být prostřednictvím BIS snímány, což se nedivím tak i Já vlastně snímám to samé i bez té techniky čistě svou hlavou a to i proto, že si někdo myslí, že to nejde či není možné, takže vlastně klidně mohu říct, že vnímám jisté dění na zákldě jen vycvičených a také i nebem daných či požehnaných smyslových schopností.

Je to i tím, že prostě otázkou věcí je Obnova Království Českého během údobí let 2013-2018 a to na základě jak karmy země, tak i plnění jistých duchovních přání či víry. každopádně král zde i proto má svůj úkol a nikdy jej nezajímal on sám více , jako spíše stav země či vlasti.

Pravda je, že v názorové otázce je to, že kdby se chtělo, tak se v jistý jeden den dá změnit všechno a král může být ještě týž den, ale ono všechno má i svůj čas a niíc není jen tak, protože pokud doopravdy království České má být obnoveno, tak v takovém stavu v jakém bylo ještě před pustošením cizích nepřátelských armád za cenu získání českých pokladů  nastřádaných především Karlem IV. posledním tuším z králů českých, než vlastně Česko spadlo do podvládí Monarchie.

Z mého pohledu každopádně to souvisí i s dobou moderním a momentálními zájmy i republikovými  a ať je to tak či tak, každé nějaké státní zřízení či uskupení má i svá tajemství, nejen úskalí s nimiž je důležité se poprat bez ohledu na to zda se jedná o zájem ryze královský, jenž je čistě nad národní a nad republikový či státní, protože v jistých věcech či bodech se koneckonců shodují  a o kterých vlastně se pojednávalo i celodenní působení na facebooku.com v podobě jistých filmových dokumentů a to také proto, že vlastně  kdybych měl hovořit za sebe tak dnešní můj osobní den, který má vlastně význam i toho, že se od něj odvíjí taková ta neviditelná hlavní časová vlna dalšího dění ač obvykle s klidem novoročním či svátečním neladí se nese v duchu ČAS PRACOVAT je čas brzy vstát. Zvládněte všechny ty nepříjemné povinnosti. Dnes máte spoustu energie. Pusťte se do toho. Zaplaťte své účty. Napište ty dopisy. Uspořádejte si svůj rozpočet. vygruntujte. Umyjte auto či cokoli jiného. Buďte pořádní a spolehliví. Proveďte své opravy. Práce, kterou děláte dnes, bude mít trvání. Nechte se prohlédnout u lékař. Připravte si věci na zítřek.

" JSEM USPOŘÁDANÝ A PRODUKTIVNÍ."

První tenčké výhonky prorážejí půdu a práce je stále dost. Radostně vytrhávám plevel negativismu ze svého vědomí a to i přesto, že se již snažím spíše z vědomí jiných (samozřejmě jen pokud oni sam chtějí a mají ten zájem). Síla vesmíru mi v tomto úsilí nesmírně pomáhá a Já jsem plný nezměrné energie. daří se mi dělat věci lehce a rychle. Stavím pevné základy pro zítřek. Mám zdravé tělo, ducha a náladu.

A také jednim z mých kréd životních a nejenom mých je i to: nedělej druhým to, co nechceš aby se dělo Tobě ačkoli vzhedem k tomu, že se již nacházím v dharmě, tak je to spíše poněkud opačný vliv.

Netvrdím, že všechny věci se podaří udělat tak jak jsou, přesto věřím tomu, že vše co člověk dělá je najaká energie, úsilí a práce i třeba sezení u internetu ačkoli někdy je na úkor času se může zdát poněkud užiteščným což spíše obvykle ocení ti, jenž jaksi už se psíše nudí anebo jsou samotní či ani ne tak závislí jako spíše zaujatí jistou věcí. Také je to o tom, hlavně co bude potom.

Pravda je, že moc k lékaři nechodím  ani mne tam jen tak hned někdo již nedostane, také věřím tomu, že jsem a nacházím se stále v bezepčí a že v mém světě je vše v pořádku a cítím se bezpečně. tedy snažím se vyvarovat veškerých věcí nebezpečných a spojených s úrazy a podobnými nehodami a to i proto, že třeba prezident přeje každému co nejméně nešťastných událostí a nezdarů, tak bych jej nerad zklamal.

Přesto vlastně si říkám ,že v celku je to jedno kdo mne prohlédne, prostě doktor jako doktor, takže jestli je to zrovna Mudr. nebo Judr. či Phdr., každý máme nějaký ten doktorát anebo jim oplýváme.

Ne však, protože mým zvykem je zabývat se věcmi detaailními a řešit i blbosti, což stejně tak vede, pokud člověk chce mít vše v pořádku, vše jde hladce jako na drátku a i oklidný den může přinést malé problémy.

Kupříkladu taková změna ve vysílání TV PRIMA, která ukončila od ového Roku vysílání a změnila jak název tak i vysílací frekvenci na PRIMA FAMILY a tuším prá dní před nedávnem vydala informační, zprávu, tedy podle toho co mně dnes mamka pověděla že se máme přeladit pokud máme stříábrný či černý setobox někde.

Nevím tedy, jak to funguje momentálně u setoboxu spojených s firmou PODA, kde jsou dané progamy, ale osobně jsem se k tomu nějak nedostal ať jsme prohledal celý manuál tam ai zpět až mne napadlo, zda to právě se  někdy kolem dalších pracovních dní nezmění v nějakém tom centru. Nejsem si tím sice moc jistý, ale jikaždopádně jistá výměna názoru s mamkou ohledně celé té věci stála dnes opravdu za to jen proto, že zrovna se chtěla koukat na nějaký ten Receptář nebo co i když nakonec říkala, že jí to až tak nevadí.

Spíše se zabývám tím co by bylo kdyby, kdyby dejme tomu opravdu došlo k tomu, že by Předseda Ústavního Soudu po návrhu a dohodě s Prezidentem ČR dospěli k nějakému zásadnímu rozhodnutí a to i navzdory  tomu, že tušm na podzim se konají nějaké další volby v nichž vlastně i Já jsem případně udělal jisté se zákony souladné opatření. To jak dopadly zatím ponechám věcem dalšího řízení a to i přsto, že spíše se věci dostaly do jistého užšího kruhu vnímání osob důležitých a to jak v zastoupení osob nejvyšších, tak europarlamentu a šlechtického původu a to i na zákkladě dalších vyšších zájmů, protože ono v podstatě jsou věci týkající se aristokratického či spíše šlechtického vnímání a osobní cti a hierarchie a především čestnosti a to i nazákladě možných nesouladých věcech v souvisloti s dvojím občanstvím jimž momentálně či prostě Kníže na základě svých postupů dosáhl.

Závěrem kdybych se měl vyjádřit a reagovat konkrétně na všechny mně určené zprávy a poděkovat za blahopřání či gratulacím a to jak tedy Poslední Směně, což je vlastně jen taková sklízecí a sběrací skupina,  jež čistí a uklízí ty různé osekané větve a třísky, jež tím jak se mečem cesta klestí cestou jenž znamená ŠTĚSTÍ sem tam opadne a to jen proto, aby jak se říká pro další nezůstala potopa, ale spíše snadná ulice pro další a to i proto, že na jistém základě ty tzv. indigové děti a jejích první připravovatelé pro jejích lepší svět i pro lepší dokonalost a zdraví respektive pro všeobecný prospěch, jenž často momentálně se spíše více v nevoli jiných, že je dokázáno, že mají tzv. destrukční charaktery, což je jen také v podstatě otázkou názorů, postojů a případného přizpůsobení se věcem. Taktéž těm dalšímačkoli bych spíše přivítal, kdyby t mohlo být i jistou přímou formou narozdíl od těch přiblblých jiných komentářů.

Což důležité bude v dalším postupu a vývinu věcí seuvidí, každopádně jsou věci dnes o kterých se zmíním později, aby to nebylo opět dlouhé, protože i mé soudní usnesení se skládá de facto z pěti listů či stran. tedy u ČD už se vše tiskne obostranně ačkoli je pohodlnější jistě jen jak se říká otočit list stejně tak, jako že se zřejmě ještě jednou vrátím k Prezidentovu projevu a to až na základě toho, až se zase objeví někde na internetu, protože raději si věci poslechnu několikrát. Někdy je to lepší si říkám.

Koneckonců, Král nikdy nedělá věci jen tak pro nic za nic či z Bůh darma. Což se právě projevuje i tím, že třeba dejme tomu se může stát, že Knížeti přijde omluvný dopis od Prezidenta ČR za jistou nedávno míněnou či zmíněnou kritiku, prezidentu zase omluvný dopis či e-mail dejme tomu za nařčení z Velezrady či i z Vatikánu na základě jistého zájmu, v němž bude zřejme nutno postupovat tak, jako by se člověk cítil někde na minovém poli, protože ono, když se ve společenském klubu začnebavit na rovinu, tak se stejně dojde k závěru, že Česko je pojednou tím či může být to, co nejen souvisí či vrátí ztracenou hrdost, ale i tím kdo může za jistých okolností být prvadu nějakou zemí, samozřejmě za dalších jak důsledků či následků, ale to už je otázkou řekl bych, spíše 54 zemí ne-li na základě dnešních události kdy se mi v souvislosti s veřejným sledováním fokumentu BBC v angličtině o tom jak bylo za války financováno Hitlerovské Německo pojednou zbláznil počítač, který mi názorně hrát žlutými obdelníčky a čtverečkyal a nedal se vypnout až hlavním vypínačem,. Ono proč také, ne, když jak se říká jde zase o něco podstaného a to už i proto, že svět se vrací spíše svým vývojem do časů starých a také oto, že prostě ono z budoucnosti již moc čerpat nelze spíše se vždy dá sbírat z minulosti. Pravda je, že každý má nějakou svou představu o lepším životě, ale také ověcech které by nějak měly být či se uzpůsobit avšak stejně jako i vláda se momentálně zabývá krizovými programy, tak i král musí myslet na jistou krizovou či výjmečnou situaci tak, aby opět ylo patrné co by se mě udlěat a to asi zřejmě stejně jako v roce 1993 na základě osamostanění Slovenska od Česka na jejích vlastní svobodné vůli a chtění, kde se sesšli zástupci jistých stran k nějkému jednání, tak i zde by toto bylo vhodné a protože král ví, proč ty věci tak spějí kam spějí a také si vybírá i on lidi na základě také nějakého vyššího cíle či pro něco, tak aby se sešly zase jisté osoby a to třeba i na základě soudního úředního obeslání ve věcech dalších i proto, že  My Jeho Jasnost Král z vůle Boží bereme věci poněkud jinak něž činitel politický a také vnímáme jisté charakterní kodexy jako i jistá kdyby, protože prezidenta spíše více unzáváme co by ekonoma a věříme, že kdyby momentálně měl tu moc, jako že spíše i on diktuje či koriguje věci skrze pana premiéra, jako i to, že pokud politika jako že zřejmě stále bud nějakou životní součástí tak i to, co prostě nebylo přesně podle toho duchu, kdy i prezident se tak vyjádřil, že politické strany ve své většině nejenže jsou vyrázdněné a obvykle nic nového a světoborného samy od sebe nepřinesou, pokud se jim to nenabídne, ale za celý čas i vyprázdnily co vyprázdnit se dalo či převést a prostě je taková doba, že lidé mají spíše tendence žít s čistým štítem a některé věci by rádi vrátili zpět, což je zase stejně jednim z pevných a nepsaných zákonů dharmy, kdy se prostě ať tak či onak věci vracejí na půodní místo i přesto, že poněkud více zaměstnáváme poslední dobou jisté lidi i když některé věci se již dějí automaticky a to přesto, že stále máme pocit, že postě když o něco jde, tak obvykle se opět najdou jistí jedinci, kteří by se k tomu rádi přichomýtli, což ovšem nelze respektovat ze zcela prostých důvodů, snad těch, že by se zase toho moc nepozměnilo, však ono i Sibylla říkala že v tu dobu Slunce, Měsíc a hvězdy budou jinak svítit a i když to lidé uvidí, nepolepší se a nadále budou spřádat či splétat svá ďábelská umění, až se dočkají Soudného dne.

Král zatím nehodlá využívat či zneužívat práva presumpce neviny, momentálně si říká, že nemá důvod a je lepší býti na něj pohlíženo co by na nepřítele něčeho, protože takto alespoň je viděn v celém světle a vhodném či nevhodném a to i proto, že často z nepřátel se stávají přátele ryzí a ty další dfinoce kolem přátelství, protože Král neuznává jisté prastaré zvyky kamarádšoftů a podobných seskupení ačkoli by tohoto práva v rámci rovnocenných podmínek mohl využít.

No něco jsem ješchtěl, ale snad si na to vzpomenu později...

Autor: Martin Vontor | neděle 1.1.2012 22:15 | karma článku: 4,57 | přečteno: 660x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54

Martin Vontor

Architomie v místnosti

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87