Act 95. Gradibus ad caelum -Sibylla, politika, rakovina a jiné věci

... Někdy mi to přijde těžké navázat zpět nějak na ty věci citové či osobní, po věcech o nichž víš, že prostě něco řeší. Vždy něco řeší, protože ono za ten čas, dejme tomu těch tří a něco let, co se tak nějak jinak změnil svět na základě jistých vět jsou lidé jenž dále nějak spíše věří v tu mou cestu krále, o čemž také kolikrát při těch cestách vlakem sem tam se mi k uchu i díky facebooku donese, že Český Král si po této zemi běhá jako po lese. tedy respektive na základě zprávy že zase jede vlakem někam a jiní lidé vesměs mladí co třeba jedou někde z pařby či do prahy na pařbu, na utkání  či kdekoliv jinde se baví, že Král psal a že asi jede na Vsetín anebo do Pardubic a podobně. Což je vlastně dobře, že se dostal alespoň do podvědomí když není zoficializiván. Ono totiž a v tom tkví víceméně spíše potíž v této době politického útlaku je vnímán jinak a že i když namísto kočáru si zcela obyčejně sedne do vlaku.

Souvisí to i s tím, když zrovna tenkrát před časem  právě Vladivojna La Chia poněkud tápala v tom  tzv. světě slavných umění jmén netušíc,  zainteresovaná pouze hudbou svou a svou malbou,  že oslovil Jí tenkrát jeden muž na čistě choulostivé  téma monarchistického cítění, zatímco Morava  dávno byla a je zasycena lásky SMSkovou palbou.

Jenže ono to je o tom, že i Král se musí vnímat  zcela jinak odlišně od vekerých věcí a pokud přijde  nějaké to spřátelení či sblížení anebo takové ty věci  sympatie či entipatie, tak i ty věci spojené s láskou  a s důvěrou jsou odlišné, protože vždycky je něco  více a tak ono i přes ty všechny touhy, po kterých  člověk obyčejný kolikrát tak vehementně touží je  důležité se pro něco jistých tužeb zříci. to jen tak  na počátek, na vysvětlenou a na dejme tomu na  nezklamanou.

Chvíli smích a chvíli pláč,

chvíli hřích a srdcerváč.

Protože vždycinky něco přijde dál a rozumný, aby dopředu s tím nějak počítal. Ale vlastně věci toho Království jsou nějako rozjeté a nelze je zastavit ať již v úrovni duchovní či materiální, kterážto vlastně dejme tomu se nějak buduje mezitím či dala by se budovat i když k jisté nevoli či dosavadním předsudkům zastánců monarchie, kteří o králi sice mají či měli své představy tak jako o kristu, když jsem se na jednom sněmu monarchistů v Ostravě bavil s předsedou strany Koruna česká - monarchistická strana zemí koruny české jejíž předsedou a vlastně v rámci zachování jisté rádoby hierarchie je předseda zvaný Král Václav Srb . Jenomže tenkrát jsem nechtěl jiskřit ovzduší a tak jsem jisté věci jenž zrovna byly spíše tak nějak ve vývinu či spíše jsem cítil, že lepší je věci nechat být bavil se spíše o věcech týkajících se Kristem jenž je Královým synem a v jehož těle jisté bytosti mohou prožít něco, protože vlastně kristovo poslání je věci uvádět na víru pravou a nechat lidi dojít k tomu, co nakonec pravdou jest. protože On sám je králem, ale těžko by se to v tu chvíli zřejmě prezentovalo, ačkoli Václav Srb to bral tak trochu s výrazem úsměvu a zaujetí, přesto ani Krylova píseń o Klaunu a Králi s tím nemá tolik společného, jenomže to vše souvisí zase s tím, co říkala ...

... a co souvisí vlastně a je vepsáno dávno v KNIZE KNIH příběhu starého a vlastně to i tak trochu souvisí i s tím předchozím článkem ve kterém vlastně ta žena z toho Varnsdorfu také řekla, že asi se to Sybilino proctví, že na něm něco bude načež jsem Jí taktně řekl, že ono už vlastně tak trochu je a děje se.

Protože ono to také souvisí jak s těmi všemi ženami, tak i s tím věčným bojem proti rakovině či karcinomu nejenom prsu i jiných souvisejících nemocí stresového původu, ale i na jiných možných místech, jenž je vlastně odrazem strachu z něčeho, odporu  k něčemu či smutku anebo zlosti a  výčitek pro něco a kvůli něčemu, tedy dlouhodobě, zvykově tak jako když vlastně i Radio Čas dnes vneslo nza účasti Yvony Fajtové do světa zprávu, že tzv. ETHANOL, jenž je obsažen v alkoholu je vlastně při odbourávání alkoholu z těla při dlouhodobém a nevědomém či neuvědomělém požívání zdrojem či spouštěčem ačkoli je to různorodé, takže vlastně těch politiků včetně Kalouska je mi tak trochu i líto a těch vysedávačů v restauracích s odporem ke kuřákům a jiným rušivým elementům či elementálům.

Což vlastně plní či by mohlo splnit i jisté přání čistě teoreticky, jenž mi kdysi, tuším v loni při jedné debatě sdělil ostravský bluesmann Pepa Streichl , že by to zde chtělo tak trochu vnést toho Norska. On to sice možná myslel poněkud v jiné spojitosti než s prohibicí, ale je jasné, když se tohto chytne nějaký šílenec, tak je schopen zase zcela fanaticky zrušit i čepování píva po hospodách a restauracích, což by vlastně posral úplně. Spíše jde jen o to, aby si lidé uvědomili tuto věc a trochu jen pozměnili sebe a ono ten zbytek se už změní či projeví to ostatní. V podstatě je to stejné, jako kdyby kupříkladu po tom nějakém čase, co jsme s jistou star anebo littlestar přešli jistou zvláštní atmosféru v komunikaci, jenž obvykle zpočátku bývá, ale to už tak mezi holkama a klukama chodí od Adama a Evy a tím postupem času by si třeba právě monarchisticky cíticí Vladivojna La Chia kupříkladu jen tak pro svůj vlastní pocit potěchy či útěchy přála, kdyby její odkazy okomentoval či spíše dejme tomu její profil navštívil Karel XIII. - Král Český Poslední jelikož ono to opravdu někdy povznese, to je stejné jako když na MS v hokeji mezi bandu lazaru s české extraligy přijde jarda jágrů a pár jiných star z NHL a hned se ta tamosféra objeví na ledě a pojednou i z českých ponocných se rázem stávají zářící létavice. Jenže on to zkoušel, ale z čistě technických chyb či nedostatků zřejmě zapříčiněné jinou stranou tohto výsledku nelze docílit, to jen tak pro příklad, protože i Karel XIII. - Král Český Poslední by se potřeboval tak trochu více jak se říká zreklamovat, což sice může časem sám i když to obvykle trvá déle než když...

...a pak to jde jako po másle či jak to říkal jeden lektor v kurzu že se dá tancovat jako koza na ledě.

Ale vrátím se spíše k té souvislosti s nemocemi, protože ono stále mi to přijde jako téma daleko věcnější a důležitější když na tom základě i v souvislosti s láskou, tou sílou jak léčivou, tak i ničivou souvisí, protože ono politika vlastně všeobecně vyvolává nejenomže častý odpor v lidech, tedy pokud vyvolává nepokoj a také jak se říká je častým buďto vředem v žaludku či na zadku anebo něco podobného, ono věřím tomu, že každý si jistá další přirovnání k odbourání dokáže vybavit, je-li to dlouhodobé.

Nezbývá nežli se opět vším začít pomalu proplétat jako had, po trošičkách, protože ono i v tom stavu spojeného dechu se dá klidně pocítit právě takový malilinky bolavý bod na levé straně horního rtu, který časem něčím vymizí a buďto to ten člověk cítí a vnímá již anebo by mohl později načež dojde k tomu i když už to třeba není, že má možná starch jen či odpor k políbení. takový nějak vnitřně zakódovaný či spíše když nesmělost anebo něco převyšuje jinou oblast lidského Já. Tím sice nemám na mysli to, že hned se každý začne líbat s každým jen kvůli tomu aby něco neměl, protože by zase mohl mít něšco jiného, když neví s kým anebo se líbá jenom tak ono člověk samozřejmě musí vědět a chtít sám a hlůavně opět uvědoměle a propojené tak nějak s tím svým cítěním, vlastně tak trochu s těmi až někde v hloubi ukrytými pocity či touhami.

Což mne ale přivádí k tomu koho vnímám nyní a kde to vlastně vede a opět, ale tentokrát si myslím že ta Mňágovka o tom tak jako kdysi po tmě na schodech bude faktická když, vlastně ono i na základě nějaké té mobilní komunikace s jinou dotyčnou stranou k nějaké lásce či vlivu mohlo dojít, jak jsem ještě v době kdy už ten vztah s renátou byl spíše na konci a Já se bavil přes  mobil s nějakou Helenkou, ke které jsem přišel tuším pohldeem na teletext a možná chtěl něco vyzkoušet anebo jsem něco hledal jiného či to byla náhoda anebo nějaký pocitm ale jistě cítění v tom bylo, už v tom zárodku tenkrát, protože kdyby ne, tak by se to nestalo. ono když se někdo podívá na teletext, ta zjistí že těch věcí je tam hodně a stejně se mění, takže nevím byla li to náhoda anebo ne a to i přesto, že dnes je to s tím dýcháním normální bez ohledu je-li tma anebo světlo, tak to už je záležitost postupu těch všech věcí a souvislostí a jisté nadzvukové rychlosti a navíc ono i to další božské vysvětlení stejně vede tam kde to má asi vést, tak proč si dělat násilí a spřádat kdejakou lest i když ono, ale ještě si říkám, že je na to čas, si druhá strana řekne, Hmm...no jo, tak už přišel trest. No a jelikož se pomalu blížíme k půlnoci a zítra je ten FESTIVAL ZA DEMISI VLÁDY! v praze o kterém uvažuji, že bych jel ačkoli jsem přislíbil účast, ale pravdou je, že se mi nějak moc nechce, protože už tak se najezdím skoro pořád až si říkám kolikrát, že by to tam v té Praze chtělo nějaký ten chvilkový útulek, když se tam pořád něco tedy odehrává, ale jsem v ostravě, tak ještě uvidíme i když jak se znám, tak asi dám spíše přednost Královskému RÁDIU ČAS, KDE ZA TEN ČAS PROSTĚ SE DÁ ODCHYTIT, JISTÉ JINOTAJE JAKO ŽE TAK NÁM NĚKTERÝM CHYBĚLO KOUSEK TOHO NEBE A PODOBNĚ . Takže pro zatím dobrou noc...

S pozdravem Karel XIII. - Král Český Poslední

Autor: Martin Vontor | úterý 20.9.2011 23:54 | karma článku: 4,18 | přečteno: 538x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54

Martin Vontor

Architomie v místnosti

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87